#COVID19

Reizen met TRIP Motorreizen en het coronavirus in 2021

In het jaar 2021 gaan we met onze motorreizen te maken krijgen met het coronavirus. Wij verwachten dat veel van onze reizen dit jaar gewoon doorgang kunnen vinden. TRIP Motorreizen doet er dan ook alles aan om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Al direct bij de eerste uitbraak van het coronavirus waren wij heel duidelijk. Kunt u door corona gerelateerde inreisbeperkingen niet op reis met ons naar het buitenland dan krijgt u uw geld terug. 

Kan uw motorreis in 2021 niet doorgaan door corona gerelateerde inreisbeperkingen dan zullen wij ruim van tevoren uw reis annuleren. U krijgt dan zo snel mogelijk uw geld terug. 

Mocht er voor een groepsreis, individuele reis of training in het betreffende land een vaccinatie voor het coronavirus, een PCR test voor het Coronavirus of sneltest voor het Corona virus verplicht zijn, dan bent u hier zelf verantwoordelijk voor en dient u hiervoor zorg te dragen. Wanneer u in dat geval niet gevaccineerd bent dient u rekening te houden met onze annuleringsvoorwaarden zoals gesteld in onze algemene voorwaarden.

Bij het annuleren van motorreizen door TRIP Motorreizen hanteren wij het beleid van de Nederlandse overheid. Voor meer informatie kunt u kijken op de websites van de Rijksoverheid:

Nederland Wereldwijd

Rijksoverheid

Bellen

Pak die telefoon op en bellen maar!

Robert +31 681150710
Rob +31 642140096

Contact ons

Uw e-mail berichten worden zo snel mogelijk beantwoord! Langer dan 24 uur zal het nooit duren!