Corona uitbraak update

passo di giau italie italy

Beste reizigers,

Het kan u niet ontgaan zijn dat we wereldwijd last hebben van het Corona virus. Ook wij van TRIP Motorreizen zijn daar de afgelopen weken druk mee bezig geweest. Aan alle beperkingen die opgelegd worden zullen wij ons gaan houden. Wij volgen de aanwijzingen van het RIVM voor wat betreft buitenlandse reizen.

Wij zijn een jonge onderneming waarbij het motorrijden in ons DNA zit. Dat wij wij overdragen aan iedereen die met een of meerdere van onze reizen meegaan. 

Helaas hebben wij de afgelopen weken enkele van ons reizen moeten annuleren door de huidige situatie rondon het Corona virus. 

TRIP Motorreizen heeft besloten dat u niet de dupe moet worden van het Corona virus en hebben besloten om de eventuele annuleringskosten voor onze rekening te nemen.

Voor de reizen die nog komen gaan kijken wij steeds vooruit. Wij bekijken per reis individueel of zij doorgang kunnen vinden. Wij staan continu in contact met onze accomodaties. 

Wat nu? 

TRIP Motorreizen gaat soepeler om met onze eigen algemene voorwaarden. Dat wil zeggen dat mocht een toekomstige reis niet door kunnen gaan en TRIP Motorreizen deze reis annuleert, wij een oplossing voorhanden hebben.

1. U heeft 20% aanbetaling gedaan: Uw aanbetaling zal volledig omgezet worden in een voucher met dezelfde waarde als deze 20%. U krijgt geen fysieke voucher maar dit zal automatisch bij uw volgende reis in 2020/2021 verrekend worden.

2.  U heeft de reis reeds volledig betaald: 20% van uw betaling zullen wij omzetten naar een voucher met een waarde van 20% van de reissom (afgerond in uw voordeel). 80% zullen wij retour naar u overmaken.

3. U gaat op reis en heeft wel de aanbetaling van 20% gedaan: Normaal is de termijn van 06 weken om het resterende bedrag overgemaakt te hebben. In verband met het Corona virus is deze termijn aangepast naar 02 weken. 02 weken voor vertrek zal door ons een beslissing gemaakt worden voor wat betreft de doorgang van de reis. Bij annulering van onze zijde zie optie 01. 

4. Ik wil niet wachten en wil zelf annuleren: Uiteraard zeer vervelend. Volgens onze algemene voorwaarden zou u dan veel geld kwijt zijn (bij annulering binnen 06 weken). Ook hier zullen wij afwijken van onze algemene voorwaarden. Wij zullen dan bij volledige betaling 80% retour storten aan u. 10% zal omgezet worden in een voucher die bij een volgende reis verzilverd kan worden. 10% zullen wij gebruiken om de accomodatie te annuleren. 

Uiteraard hopen wij dat bovenstaand niet nodig zal zijn en dat de mooie motorreizen gewoon door kunnen gaan. Mochten er vragen en/ of onduidelijkheden zijn kunt u altijd reageren of contact opnemen met Rob of Robert van TRIP Motorreizen.