Dolomieten Italië

WaAROM de dolomieten?

Wat een bochtenwerk! De ene bergpas na de andere bergpas verslinden. Kilometers maken in het zadel van de stalen ros, puur genieten!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

U verblijft in een schitterend drie sterren hotel met welness. Uiteraard beschikt het hotel over een overheerlijke puur Italiaanse menukaart!

Moeilijkheidsgraad

Dit is het echte bochtenwerk! Enige ervaring is een pre, niet verplicht!

669

5 nachten, 6 dagen

759

6 nachten, 7 dagen

Reisbeschrijving

Je verblijft in een mooi gelegen 3* hotel in het plaatsje Primiero in Italië. Dit plaatsje bevindt zich in het midden van de Dolomieten. De motor staat in de afgesloten garage van het hotel. Er is ook een droogruimte en kleine werkplaats als je aan de motor zou willen sleutelen. Het hotel beschikt over een Welness met sauna en relaxruimtes. 

Vanaf Venlo is de heenreis ongeveer 900 kilometers. Voor een meerprijs kan je tijdens de heen- en terugreis een hotel boeken. Je krijgt daarbij natuurlijk ook mooie routes op GPX. Op de terugreis staat zelfs de Timmelsjoch op de route. Hoe mooi wil jij je motorvakantie afsluiten door over de hoogste grensovergang van Italië naar Oostenrijk te rijden.

Ontvang alle dagroutes op GPX. Je ontvangt voor alle dagen de routes. de rondritten zijn tussen de 250-300 kilometer. Je kan zelf bepalen welke route je als eerste wit rijden. Je gaat over verschillende bekende passen als de Gaviapass, Stelvio, Passo di Giau, Sellapass en Passo san Boldo en minder bekende passen als Passo Pordoi en Passo Tre Croci. Je rijdt iedere dag zeker 5 verschillende passen en soms ook meer.

En voor de echte Die-hard ligt er nog een avondrit klaar. 80 kilometer lang ontelbare haarspeldbochten draaien.

Wat een rotsformaties zijn de Dolomieten. Als je de grens van Oostenrijk naar Italië maakt kom je in een hele andere wereld. Zo robuust. Typisch voor de Dolomieten zijn de stijle rotswanden en pieken, die zijn ontstaan door erosie en verwering. En wat een passen er tussendoor en overheen. Wij hebben de beste routes voor je gemaakt om hier optimaal van te kunnen genieten.

 

Just ride that bike!

passo di giau italie italy
Lago di garda Italië motorrijder
Italie suzuki dl650 vstrom
Binnenland Italië suzuki dl650 vstrom
passo di giau italie italy
motor rijden Italie achterland asfalt Suzuki dl650 vstrom
lago misurina italy italie
Brasa Schlucht - Gardameer
staller sattel italie