eifel duitsland

WaAROM Eifel?

Wat is de Eifel toch prachtig! Lekker dicht bij huis, mooie natuur en schitterende wegen! Dit is puur sturen!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

Verblijf in een prachtig motor vriendelijk hotel midden in de Eifel! Na het sturen gezellig een drankje doen, verhalen vertellen en heerlijk eten!

Moeilijkheidsgraad

Hier begint het echte stuurwerk. Weliswaar ligt de Eifel dicht bij Nederland, het is er compleet anders. Hier leer je echt sturen, voor beginnende en geleerde motorrijders

Boek wat u uitkomt

€ 219

Maandag - woensdag

€ 299

Vrijdag - zondag

€ ?

Op maat gemaakt

Reisbeschrijving

U verblijft in een prachtig motorvriendelijk hotel midden in de Eifel. Het hotel wordt gerund door vriendelijke Nederlandse eigenaren met ruime ervaring. Na een dag heerlijk sturen kunnen de motoren binnen geparkeerd worden. Er is een uitgebreide menukaart met heerlijke plaatselijke gerechten. Daarna kan er gezellig een drankje gedaan worden om onderling ervaringen te delen. In de ochtend staat er voor u een heerlijk uitgebreid ontbijt klaar zodat er weer een dag goed gestuurd kan gaan worden! 

U kunt zelfstandig rechtstreeks rijden. Wij leveren u echter ook een mooie toeristische heen- en terugroute op gpx! De touristische heenreis start in het prachtige Limburg en zal u via mooie wegen naar de Eifel brengen. De vakantie begint immers bij het opstappen van de motorfiets! 

De Eifel ligt slechts op enkele uren rijden vanaf Nederland. Toch is het er volledig anders. Prachtige natuur, mooie glooiende landschappen en prachtige wegen. De ene na de andere haarspeldbocht duikt voor u op om vervolgens over te gaan in prachtige lange doordraaiers. Alles kan hier! De plaatselijke bevolking is gewend aan motorrijders en zal u dan ook met open armen ontvangen, wat een vriendelijkheid! U kunt zelfstandig rechtstreeks rijden. Wij leveren u echter ook een mooie toeristische heen- en terugroute op gpx!

Wat onze klanten zeggen