Groepsreis Karinthië, Slovenië & dolomieten

WaAROM deze motorreis?

Oostenrijk, Slovenië & Italië. De gebieden staan gelijk aan prachtige natuur, een prachtige cultuur en schitterende wegen! De prachtige goed onderhouden wegen van Oostenrijk combineren we met de smalle weggetjes van Slovenië en in Italië gaan we de uitdaging aan met het typisch Italiaanse asfalt! U kunt beslissen de routes zelfstandig te rijden of aan te haken bij de groep onder leiding van de reisleiding. Een ding staat vast. Bij het avondeten en een drankje praten we na over de prachtige routes die we net gereden hebben!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de zeer ruime, afgesloten & overdekte parkeergarage van het hotel.


Hotel

U verblijft in een prachtig familiehotel in Karinthië, Oostenrijk. Het hotel ligt op 1000 meter hoogte met prachtig uitzicht over de Karnische Alpen. Het hotel betreft een familiehotel met uitstekende faciliteiten waaronder een grote parkeergarage en een mooie sauna en welnessruimte. Karinthië kenmerkt zich door een geweldige mix van culturen waarbij gastvrijheid centraal staat. Wat gaan we hier genieten van ons verblijf en de prachtige wegen!

Moeilijkheidsgraad

Deze groepsreis is geschikt voor de rijder die niet bang is om kilometers te maken! Enige ervaring is zeker aan te raden. De routes die we gaan rijden zijn uitdagend maar zeker niet extreem! Het gaat om genieten. Genieten van de routes, de wegen en de natuur!

€ 650

28 augustus 2022 - 03 september 2022

Reisbeschrijving

Je verblijft op een prachtige locatie in de bossen van Oostenrijk. Het hotel staat vlakbij het 3-landenpunt van Oostenrijk, Italië en Slovenië. Het verblijf is inclusief de overnachtingen, ontbijt, diner en toeristenbelasting. Voor vertier is uiteraard gezorgd. Er is een bar en bowling baan aanwezig. En dit terwijl de motor in de garage geparkeerd staat.

De heen en terugreis is op eigen gelegenheid. Wij verwelkomen iedereen in het hotel met een welkomdrankje. Uiteraard kan er voor de heen en terugreis een tussenovernachting geregeld worden tegen meerprijs (€110,- pppd/incl.HP). En krijg je er van ons dan mooie aanrij routes bij.

Wat een verschil en toch zo dichtbij elkaar. Motorreizen hier is fantastisch! Oostenrijk onderscheid zich door het mooie asfalt in tegenstelling tot Italië en Slovenië. In Italië rij je tussen de prachtige rotsformaties van de Dolomieten. In Slovenië is het prachtig toeren over de smalle bergwegen. En waar je ook rijdt. Onderweg is het genieten van de omgeving.

Voor iedere dag staan er verschillende routes klaar. Deze routes hebben een zadeltijd tussen de 5 en 6 uur. Zo ben je de gehele dag “on the road”. De dag routes worden later gespecificeerd. Maar we kunnen je nu al beloven dat het een prachtige ervaring gaat worden.

Just ride that bike!

lago misurina italy italie
Edelweisspitze