Groepsreis Karinthië, Slovenië & dolomieten

WaAROM deze motorreis?

Oostenrijk, Slovenië & Italië. De gebieden staan gelijk aan prachtige natuur, een prachtige cultuur en schitterende wegen! De prachtige goed onderhouden wegen van Oostenrijk combineren we met de smalle weggetjes van Slovenië en in Italië gaan we de uitdaging aan met het typisch Italiaanse asfalt! U kunt beslissen de routes zelfstandig te rijden of aan te haken bij de groep onder leiding van de reisleiding. Een ding staat vast. Bij het avondeten en een drankje praten we na over de prachtige routes die we net gereden hebben!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de zeer ruime, afgesloten & overdekte parkeergarage van het hotel.


Hotel

U verblijft in een prachtig familiehotel in Karinthië, Oostenrijk. Het hotel ligt op 1000 meter hoogte met prachtig uitzicht over de Karnische Alpen. Het hotel betreft een familiehotel met uitstekende faciliteiten waaronder een grote parkeergarage en een mooie sauna en welnessruimte. Karinthië kenmerkt zich door een geweldige mix van culturen waarbij gastvrijheid centraal staat. Wat gaan we hier genieten van ons verblijf en de prachtige wegen!

Moeilijkheidsgraad

Deze groepsreis is geschikt voor de rijder die niet bang is om kilometers te maken! Enige ervaring is zeker aan te raden. De routes die we gaan rijden zijn uitdagend maar zeker niet extreem! Het gaat om genieten. Genieten van de routes, de wegen en de natuur!

VOL GEBOEKT

25 juni 2023 - 01 juli 2023

Reisbeschrijving

Je verblijft op een prachtige locatie in de bossen van Oostenrijk. Het hotel staat vlakbij het 3-landenpunt van Oostenrijk, Italië en Slovenië. Het verblijf is inclusief de overnachtingen, ontbijt, diner en toeristenbelasting. Voor vertier is uiteraard gezorgd. Er is een bar en bowling baan aanwezig. En dit terwijl de motor in de garage geparkeerd staat.

De heen en terugreis is op eigen gelegenheid. Uiteraard kan er voor de heen en terugreis een tussenovernachting voor uw geregeld worden zodat u de lange reis kunt opbreken. U krijgt er dan van ons mooie touristische routes bij. Deze routes bestaan uit stukken snelweg, en secundaire touristische wegen. 

De extra overnachting is in een mooi hotel op basis van half pension. Voor een eenpersoonskamer kost deze tussenovernachting 135 euro per persoon per nacht. Op basis van een tweepersoonskamer kost deze tussenovernachting 110 euro per persoon per nacht. Deze prijs is inclusief extra routes voor de heen- en terugreis. 

Wat een verschil en toch zo dichtbij elkaar. Motorreizen hier is fantastisch! Oostenrijk onderscheid zich door het mooie asfalt in tegenstelling tot Italië en Slovenië. In Italië rij je tussen de prachtige rotsformaties van de Dolomieten. In Slovenië is het prachtig toeren over de smalle bergwegen. En waar je ook rijdt. Onderweg is het genieten van de omgeving.

Voor iedere dag staan er verschillende routes klaar. Deze routes hebben een zadeltijd tussen de 5 en 6 uur. Zo ben je de gehele dag “on the road”. De dag routes worden later gespecificeerd. Maar we kunnen je nu al beloven dat het een prachtige ervaring gaat worden.

Just ride that bike!

lago misurina italy italie
Edelweisspitze

De begeleiders van deze reis

Rob van Dam

Eigenaar en reisbegeleider

Ook ik rijd al een tijdje dagelijks rond op een motor. Zowel op een privé als voorheen op een politiemotor. Alleen behoorlijke sneeuwval houdt mij tegen! Na een aantal jaar met vrienden in de Eiffel en Luxemburg ben ik in 2018 met Robert naar Oostenrijk, Zwitserland en Italië geweest. Daar kregen we een mooi idee. Ik doe dit naast mijn werk als wijkagent bij de politie-eenheid Rotterdam Centrum.

Eelco Bogaards

Reisbegeleider 

Ik ging al graag mee op de dagtrips en vakanties van TRIP Motorreizen. Hoe mooi is het dan om deze reizen mee te begeleiden? Motorrijden gaat bij mij om genieten van het rijden, de omgeving en lachen met elkaar. Niets is zo gezellig als met motorrijders onder elkaar zijn! 

Zelf rijd ik rond op een BMW R1200GS Adventure