Groepsreis vianden Luxemburg

WaAROM de motorreis naar LUXEMBURG?

Prachtige wegen, schitterende natuur en goedkoop tanken! Dat allemaal op maar een paar uur sturen vanuit Nederland!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

Verblijf in een prachtig drie sterren hotel in Vianden. U mag gratis gebruik maken van het zwemband en sauna van het naastgelegen hotel!

Moeilijkheidsgraad

Luxemburg is geschikt voor alle typen rijders

€ 390

21 april 2022 - 24 april 2022

€ 390

29 september 2022 - 02 oktober 2022

Reisbeschrijving

U verblijft in een drie sterren hotel in de prachtige historische stad Vianden in Luxemburg. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant, een gezellige brasserie met terras, een ruime overdekte en afgesloten parkeergarage en een schitterend ontspannings- en welnesscentrum waar u gratis van het zwembad gebruik kan maken. 

Zo dichtbij en toch zo anders! Luxemburg ligt slechts op enkele uren rijden. U kunt zelfstandig rechtstreeks rijden. Wij leveren u echter ook een mooie toeristische heen- en terugroute op gpx! 

4 dagen lang heerlijk sturen door het prachtige Luxemburg! Wat een genot om hier te rijden. Dit is een van onze mooiste motorreizen! Niet te ver, niet te dichtbij en wat een mooi land! Het asfalt is keurig, de wegen zijn kronkelig en het landschap is prachtig. U rijdt van dorpje naar dorpje over de mooiste wegen die Luxemburg te bieden heeft. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om even te stoppen voor een foto, een heerlijke kop koffie of een lekkere lunch! 

Luxemburg staat bekend om zijn prachtige natuur, zijn glooiende landschap en schitterende en goed onderhouden wegen. Uiteraard zijn de benzineprijzen in Luxemburg zeer gunstig! En dat op maar een aantal uur sturen van Nederland. Ideaal voor een korte weekend break of een midweek ertussenuit! 

Just ride that bike!

motor prachtig asfalt in Mullerthal Luxemburg
Prachtige bochten in Luxemburg
Beaufort Luxemburg motorrijders motorrider motor
Beaufort luxemburg
De Kautenbach in Luxemburg, ook wel de mini Stelviopas genoemd
Eten Luxemburg hotel koener Clervaux
Luxemburg

Wat onze klanten zeggen

Echt een aanrader! Ik reed mee met een groepsreis naar Clervaux in Luxemburg. De reis was goed georganiseerd en aan al de details was gedacht. Ruimschoots van te voren voorzien van al de informatie, van bagagelijst en paktips tot de volledige routes. Wat voor mij als beginnend bestuurder er fijn was is de persoonlijke begeleiding. Vooraf de rit praktische tips over de motor en tijdens de rit via helm-communicatie tips over het bochten werk. Met een hoop nieuwe ervaringen en belevingen thuis gekomen. Maar vooral verslaafd geworden aan het prachtige rijden in het buitenland! 100 punten voor @tripmotorreizen een echte aanrader 😀
Kay
Suzuki V-strom DL650
Reis voorjaar 2019