Groepsreis vianden Luxemburg

WaAROM de motorreis naar LUXEMBURG?

Prachtige wegen, schitterende natuur en goedkoop tanken! Dat allemaal op maar een paar uur sturen vanuit Nederland!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

Verblijf in een prachtig drie sterren hotel in Vianden. U mag gratis gebruik maken van het zwemband en sauna van het naastgelegen hotel!

Moeilijkheidsgraad

Luxemburg is geschikt voor alle typen rijders

€ 419,-

donderdag 11 mei 2023 - zondag 14 mei 2023

Alleen nog op aanvraag

Reisbeschrijving

U verblijft in een drie sterren hotel in de prachtige historische stad Vianden in Luxemburg. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant, een gezellige brasserie met terras, een ruime overdekte en afgesloten parkeergarage en een schitterend ontspannings- en welnesscentrum waar u gratis van het zwembad gebruik kan maken. 

De groepsreis begint bij onze verzamelplaats bij Nederweert. We maken kennis met elkaar en gaan vervolgens via een prachtige toeristische route binnendoor naar onze bestemming in Luxemburg. Deze prachtige route brengt ons door prachtige bossen in Belgie en langs de meren van de Vulkaneiffel in Duitsland. Na de lunch dienen de eerste echte haarspeldbochten zich aan en wat is dit genieten! Via Dasburg rijden we Luxemburg binnen en gaan we richting de eindbestemming. Aan het einde van de middag komen we aan in ons hotel in Vianden.

De dagroutes zijn prachtig. We gaan op zoek naar de mooiste wegen van Luxemburg. Lekker slingeren door de heuvels en genieten van de prachtige natuur van dit mooie en vriendelijke land. Onze bekende kastelenroute gaan we rijden op onze eerste echte tourdag, dag 2. Het ene kasteel ligt vlak langs de route terwijl het andere kasteel verstopt ligt in de bossen. Op deze dag gaan we ook de mini Stelvio, de Kautenbach, berijden en doen wij het mooie dorpje Esch sur Sure aan. 

Op dag 3 rijd je via Ettelbruck richting Luxemburg-Stad. Onderweg kom je langs mooie plekjes om eens stil te staan en een kop koffie te nuttigen. Na ongeveer 1 uur en 30 minuten rij je Luxemburg stad binnen, en rij je door de vestingmuur. En langs de Kazematten. Geniet hier van een welverdiende koffie stop, of vroege lunch. De lunchstop staat hier niet vast. Dit omdat ervaring leert dat verschillende bikers graag wat langer in Luxemburg vertoeven.

Aan al het mooie komt natuurlijk een einde. De terugreis kunt u zelfstandig doen of samen met de reisbegeleiding doen. We gaan een prachtige route terug naar Nederland rijden waar we zo min mogelijk op de snelweg komen. De route eindigt onderin Limburg waar we afscheid van elkaar nemen!

Luxemburg staat bekend om zijn prachtige natuur, zijn glooiende landschap en schitterende en goed onderhouden wegen. Uiteraard zijn de benzineprijzen in Luxemburg zeer gunstig! En dat op maar een aantal uur sturen van Nederland. Ideaal voor een korte weekend break of een midweek ertussenuit! 

Just ride that bike!

motor prachtig asfalt in Mullerthal Luxemburg
Prachtige bochten in Luxemburg
Beaufort Luxemburg motorrijders motorrider motor
Beaufort luxemburg
De Kautenbach in Luxemburg, ook wel de mini Stelviopas genoemd
Eten Luxemburg hotel koener Clervaux
Luxemburg

De begeleiders van deze motorreis

Robert Vroon

Eigenaar & reisbegeleider 

Sinds 1995 rijd ik dagelijks rond op een motor en sinds 2013 organiseer ik motorritten. Van dagritten met tourclubs, meerdaagse ritten met vrienden en collega’s tot hele vakanties! Het is altijd mijn hobby geweest en nu kan ik het professioneel doen. Hoe leuk is dat?! Ik doe dit naast mijn werk als senior tactische opsporing bij de politie-eenheid Rotterdam.

 

John Wetsteijn

Reisbegeleider

Motorrijden is genieten! Lekker bochtjes rijden en tijdens de avonduren lachen met elkaar en nagenieten van de dag. Na een aantal vakantietrips werd ik gevraagd om te helpen met begeleiden. Uiteraard doe ik dat graag! 

Zelf rijd ik rond op een BMW R1250GS Adventure 40 years edition!

 

Eelco Bogaards

Reisbegeleider

Ik ging al graag mee op de dagtrips en vakanties van TRIP Motorreizen. Hoe mooi is het dan om deze reizen mee te begeleiden? Motorrijden gaat bij mij om genieten van het rijden, de omgeving en lachen met elkaar. Niets is zo gezellig als met motorrijders onder elkaar zijn! 

Zelf rijd ik rond op een BMW R1200GS Adventure

 

Rob van Dam

Eigenaar en reisbegeleider

Ook ik rijd al een tijdje dagelijks rond op een motor. Zowel op een privé als voorheen op een politiemotor. Alleen behoorlijke sneeuwval houdt mij tegen! Na een aantal jaar met vrienden in de Eiffel en Luxemburg ben ik in 2018 met Robert naar Oostenrijk, Zwitserland en Italië geweest. Daar kregen we een mooi idee. Ik doe dit naast mijn werk als wijkagent bij de politie-eenheid Rotterdam Centrum.