10 daagse rondreis
Alpen & dolomieten

WaAROM deze rondreis?

Ga met ons mee op deze prachtige rondreis door Zwitserland, Italië en Oostenrijk! Trek zelfstandig of groepsgewijs van hotel tot hotel en geniet van de bochten onderweg. Van de ene bergpas rijdt u zo de andere bergpas in! De Stelvio, Grossglockner, Timmelsjoch, Gaviapas, Albulapas en nog veel meer! Mocht er onverhoopt weer een pandemie uitbreken en er inreis beperkende maatregelen gelden? Dan krijgt u van ons gegarandeerd het volledig betaalde bedrag terug! Hoe mooi is dat?

Natuur

De natuur onderweg is prachtig. Schitterende vergezichten over dalen, bergmeren en gletsjers! Onderaan de bergen kunt u zomaar in hele aangename temperaturen rijden om vervolgens boven op de berg sneeuw te treffen!

Hotel

U trekt van hotel naar hotel. Het ene moment verblijft u in een luxe hotel met zwembad, het andere moment verblijft u in een prachtig authentiek familiehotel! In 5 hotels genieten we van een diner met meerdere gangen.

Bij bijna alle hotels kan je parkeren in de garage of overdekt.


Moeilijkheidsgraad

Dit is motorrijden pur sang. U zult vroeg in de ochtend op de motor stappen en er pas aan het einde van de middag weer afstappen. Onderweg is er ruimte zat om te pauzeren, foto's te maken en te genieten! Het zijn lange dagen met veel bochten! Enige ervaring is zeker gewenst! Wij raden een Allroad motorfiets aan.

Wij gaan weer rijden !!!

€ 899

2 september 2020 -
11 september 2020

 • Prijs per persoon
 • 9x hotelovernachting
 • Logies en ontbijt
 • 5x Diner (meerdere gangen)
 • Op basis van tweepersoonskamer
 • Alle routes op GPS
 • Roadbook met alle nodige informatie
 • Gratis wifi in hotels
 • Begeleiding is gedurende hele rit aanwezig
 • Rij met de groep of individueel
 • Incl. Toeristenbelasting
 • Pechondersteuning
 • Bij eventuele uitbraak pandemie en inreis beperkende maatregelen gegarandeerd geld terug!

Reisbeschrijving

Trek van hotel naar hotel. Vroeg op het zadel en voor het diner er pas af. De ene keer verblijf je in een luxe hotel met zwembad en de andere keer verblijf je in een prachtig authentiek familiehotel! Wij hebben in Livigno een prachtig B&B geregeld waar we 3 nachten blijven. vandaar uit rijden we dan ook 2 dagen zonder bagage mooie routes o.a. de Stevio en de Timmelsjoch. Dat is dan nog eens Extra genieten.

Dag 1: De hotels staan al vast. Ons eerste hotel staat in Rankweil Oostenrijk. Dit hotel ligt aan de voet van de Furkajoch, Dus kunnen we de volgende dag na 5 minuten al op de eerste bergpass rijden. Dit hotel is incl. Diner.

Dag 2: Het tweede hotel staat in Jenbach. Je komt daar aan en parkeert je motor in de garage. Je kan nog even gaan zwemmen om na te genieten van de vele passen die je net gereden hebt. In de avond genieten we van het Diner (incl).

Dag 3: Aan het einde van dag drie strijk je neer in een hotel aan de voet van de Grossglockner. Je zet je motor overdekt weg en geniet van echte Oostenrijkse maaltijden (incl).

Dag 4: Na een prachtige tocht slaap je in het 1e hotel van Italië in de Dolomieten. Je parkeert in de garage en je kan hem nog mooi schoonspuiten ook. Jouw innerlijke rust komt in het relaxe hotel.

Dag 5: Deze eindigt met uitzicht over het Gardameer. Je hebt verschillende passen gereden en de tunnels langs het Gardameer bereden. Na je motor in de garage geparkeerd te hebben neem je nog een duik en misschien geniet je van echte Italiaanse Pasta in het kleine dorpje langs het Gardameer.

Dag 6-9: Je komt op dag 6 aan in Livigno. Hier blijf je 3 nachten een staat je stalen ros heerlijk in de garage geparkeerd. Jij geniet van de jacuzzi, sauna of Turks stoombad.

Dag 10: Het laatste hotel staat in het Zwarte woud op een prachtige locatie. Hier genieten we van een heerlijk 4-gangen diner (incl) om de afgelopen dagen nog eens na te bespreken.

De heenreis bestaat uit flinke ritten met veel snelweg. U kunt eventueel bij ons een extra hotel overnachting boeken in Duitsland. U kunt dit aangeven tijdens uw boeking bij overige bijzonderheden / wensen.

Je kan zowel met de groep meerijden naar het hotel als zelf de reis te doen. In beiden gevallen krijg je uiteraard de routes van ons. Rij je met ons mee, zijn er 3 verschillende verzamelplaatsen om je niet onnodig veel extra kilometers te laten maken.

De terugreis gaat over de B500 dwars door het Zwarte woud. prachtig rijden en zonder dat je het beseft rij je flinke kilometers weg. Vanaf Baden Baden rij je Frankrijk nog even in en vervolgt via de Duitse snelweg naar huis (Venlo).

Voor elke dag hebben wij prachtige routes gemaakt. De ene bergpas na de andere bergpas zullen aan bod komen! Schitterende wegen, prachtig asfalt (en ook Italiaans asfalt), fantastische vergezichten en prachtige natuur! U zult de Stelvio, de Grossglockner, de Gaviapas, de Timmelsjoch,  de Albulapas en nog veel meer bergpassen berijden! Onderschat ook de prachtige binnendoor wegen in Italië niet, wat een schitterend land! Uiteraard rijden we langs het Gardameer en door de beroemde Brasaschlucht. De reis is exclusief de vignetten voor Oostenrijk en Zwitserland, en eventueel, betaalde bergpassen zoals Grossglockner en Zillertaler Hochalpstrasse en de Timmelsjoch.  U kunt er uiteraard voor kiezen de routes zelfstandig te rijden of bij ons aan te sluiten en groepsgewijs de routes te rijden! In de avond zitten we sowieso weer gezellig bij elkaar voor een hapje en een drankje en zal de route voor de dag erna besproken worden.

Voor de dagen 2 t/m 8 zijn de afstanden tussen de 240 en 340 km per dag. Voor deze dagen houden we een zadeltijd tussen de 5,5 en 6,5 uur aan. Als de route langer is zal bij het vertrek hier rekening mee gehouden worden, zodat we een half uurtje eerder vertrekken. Dag 1 beslaat 670km. (Venlo-Hotel). Dag 8 en 9 zijn wat langer, ongeveer 7 uur rijtijd en 480/578 km. 

Dag 1: Je kan dit in 2 dagen doen. Maar deze rit staat in het teken van “Je vakantie begint bij je voordeur”. Vroeg er vandoor. De planning is dat je rond 17.30 uur in het hotel aankomt en je direct kan genieten van het Oostenrijkse landschap. Jij rijd voornamelijk snelweg, ongeveer 670km vanaf Venlo. In het hotel geniet je van een heerlijk diner.

Dag 2: Je start al gelijk met de Furkajoch. En bij de lunch heb je er al 4 passen bereden. Je sluit af met de Khütaisattel en daarna kan je genieten van een heerlijk zwembad in het hotel. Na het zwemmen of relaxen schuif je aan voor het diner.

Dag 3: De eerste grote bergpas staat op het programma. Deze moet je gewoon gereden hebben. Via het Zillertal rij je naar de Grossglockner. Hier kan je genieten van vele uitzichten op de hoogste berg van Oostenrijk. We gaan ruim genieten van deze pas en zullen alle hoekjes bezichtigen. Voor zowel het Zillertal als Grossglockner moet tol betaald worden (6,-/26,50) Direct na de Grossglockner staat het hotel al. In het hotel tracteert TRIPmotorreizen je op het Diner.

Dag 4: Op tijd op het zadel.  Dit is een van de langere ritten. Je rijdt binnen 30 minuten Italië en daarbij ook de Dolomieten binnen.  Na vele mooie passen rijdt je door richting Passo san Boldo. Bij mooi weer zou je zelfs Venetië kunnen zien liggen. Aangekomen in je hotel kan je de motor zelfs nog even afspuiten mocht dit nodig zijn en parkeren in de garage. Na je lekker te hebben opgefrist sluit je aan bij het diner.

Dag 5: We rijden richting het Gardameer. Via mooie passen kunnen we lekker doorrijden. Uiteindelijk krijg je de beloning. Op een helling met haarspeldbochten van 20% heb je het eerste uitzicht op het Gardameer. Via de BrasaSchlucht rij je naar het hotel en kan je genieten van het zwembad. TIP! Breek de week met heerlijk eten in het Italiaanse dorpje waar je nu verblijft!

Dag 6: Deze route heeft 2 grotendeels gelijke wegen. Maar halverwege kan je kiezen om een stuk offroad te rijden. Doe je dit liever niet. Geen probleem, via een andere route komen we elkaar weer tegen. Aan het einde van de dag kom je aan in Livigno. En kan je ook nog eens heel goedkoop tanken. Eenmaal in je hotel zet je de motor in de garage en geniet jij nog even in de relax ruimtes van de Sauna/Jacuzzi of een Turks stoombad. In Livigno kan je zelfstandig of met de groep ergens een restaurant bezoeken. Uiteraard zijn er tips om te eten. En het is niet duur!

Dag 7: Je gaat zonder bagage op pad. Je gaat richting Zwitserland en via de Albulapass en de Fluelapass richting de Stelvio. Via de steilste kant rij je naar boven. Daar kan je bekijken wat vaak maar 5 maanden per jaar te zien is. Wat een prachtig uitzicht. En we rijden de Stelvio later op de dag. Dit betekend dat er minder verkeer is die ons hinderen met onze mooie rit naar boven.

Dag 8: Weer een mooie rit zonder bagage. Je gaat richting de Timmelsjoch en je rijdt over de hoogste grensovergang van Italië Oostenrijk binnen. Via de Reschenpass ga je terug richting het Hotel. Je kan hier dan nogmaals genieten van een Sauna bezoekje. Ook voor de Timmelsjoch moet men tol betalen van 14,50 euro.

Dag 9: Afhankelijk of deze bergpassen open zijn ga je via de Furkapass en Grimselpas richting Duitsland. Je overnacht nog een laatste keer met de groep in het Zwarte Woud, en kan je alle passen nog een je geheugen laten passeren. We sluiten af met een heerlijk 4-gangen diner.

Dag 10: Helaas gaan we weer naar huis. Via de B500 overbruggen we nog een mooi stuk binnendoor om vervolgens via de Duitse Autobaan richting Venlo te rijden. Thuis aangekomen is het genieten van de afgelopen 10 dagen en foto’s/films terug kijken. 

Voor alle dagen geldt: Beleef de routes op je eigen manier. Rij zelf de routes of sluit je aan bij de reisbegeleiders of eventuele andere motorrijders. De reisbegeleiders kennen de routes en de plekjes voor een mooie stop. In de avond zal de route voor de volgende dag doorgenomen worden zodat iedereen op de hoogte is van de komende dag route.

Dag 1: Dit kan op eigen gelegenheid of in groepsverband gereden worden. De heenreis bestaat voornamelijk uit snelweg. Want de uitdaging begint bij de voordeur. Na veel snelweg met uitgekiende stops kom je in je hotel aan. Deze ligt aan de voet van de Furkajoch voor een mooi begin de volgende dag.

Dag 2: De eerste bergpassen liggen direct voor de deur. Je start bij de Furkajoch gevolgd door nog 5 andere passen. Uiteraard stoppen we bij Schröcken voor een mooi plaatje!

Dag 3: De dag van de Grossglockner! Via het Zillertal en Gerlos rijden we richting de hoogste berg van Oostenrijk. Met mooie vergezichten langs beiden zijde van het asfalt rijden we naar een leuk familiehotel.

Dag 4: Vandaag op tijd het hotel uitrijden! We rijden richting Italië en dan de Dolomieten binnen. De reis vervolgt via verschillende passen door de Dolomieten naar Passo san Boldo. Het hotel bereiken we door over geheime weggetjes te rijden.

Dag 5: Vanuit Fiera di Primiero vertrekken naar het Gardameer. Via mooie Italiaanse passen krijg je een spannende afdaling met 20% voor de kiezen met uitzicht over het Gardameer. Net voor we het hotel met zwembad bereiken rijden we nog heen (en terug) door de BrasaSchlucht.

Dag 6: Hoewel de route grotendeels hetzelfde is bestaat de keuze om een stuk Off-road of On-Road te rijden. Via mooie spannende routes, waaronder de Gaviapass, komen we aan in Livigno. Daar verblijven we 3 nachten en tanken voor nog geen 1 euro!

Dag 7: Zonder bagage op pad! En dan staat de Stelvio op het programma. We starten vanuit het hotel in de richting van de Albulapass en rijden via de Fluelapass richting de Stelvio. We beklimmen hem via de mooiste zijde en op het rustigste moment van de dag.

Dag 8: Een pittige tocht naar de Timmelsjoch en Reschenpass. De Timmelsjoch, is de hoogste grensovergang van Italië naar Oostenrijk. Deze berijden we via de mooiste kant. En eindigen we via de slingerwegen via de Reschenpass weer in het hotel in Livigno.

Dag 9: Omdat we natuurlijk een keer naar huis moeten rijden we richting Zwitserland. Daarbij slaan we de Furkpass en Grimselpass niet over natuurlijk. Mochten deze passen nog gesloten zijn rijden we via de Sustenpas. Via de binnenwegen en snelwegen van Zwitserland rijden we naar het begin van de B500 voor ons laatste hotel.

Dag 10: Eindpunt is natuurlijk je eigen huisadres. We rijden de gehele B500 naar Baden-Baden. Vandaar uit staat de navigatie op het thuisadres waar we voldaan aan zullen komen.Fiera di

Trek van hotel naar hotel. Vroeg op het zadel en voor het diner er pas af. De ene keer verblijf je in een luxe hotel met zwembad en de andere keer verblijf je in een prachtig authentiek familiehotel! Wij hebben in Livigno een prachtig B&B geregeld waar we 3 nachten blijven. vandaar uit rijden we dan ook 2 dagen zonder bagage mooie routes o.a. de Stevio en de Timmelsjoch. Dat is dan nog eens Extra genieten.

Dag 1: De hotels staan al vast. Ons eerste hotel staat in Rankweil Oostenrijk. Dit hotel ligt aan de voet van de Furkajoch, Dus kunnen we de volgende dag na 5 minuten al op de eerste bergpass rijden. Dit hotel is incl. Diner.

Dag 2: Het tweede hotel staat in Jenbach. Je komt daar aan en parkeert je motor in de garage. Je kan nog even gaan zwemmen om na te genieten van de vele passen die je net gereden hebt. In de avond genieten we van het Diner (incl).

Dag 3: Aan het einde van dag drie strijk je neer in een hotel aan de voet van de Grossglockner. Je zet je motor overdekt weg en geniet van echte Oostenrijkse maaltijden (incl).

Dag 4: Na een prachtige tocht slaap je in het 1e hotel van Italië in de Dolomieten. Je parkeert in de garage en je kan hem nog mooi schoonspuiten ook. Jouw innerlijke rust komt in het relaxe hotel.

Dag 5: Deze eindigt met uitzicht over het Gardameer. Je hebt verschillende passen gereden en de tunnels langs het Gardameer bereden. Na je motor in de garage geparkeerd te hebben neem je nog een duik en misschien geniet je van echte Italiaanse Pasta in het kleine dorpje langs het Gardameer.

Dag 6-9: Je komt op dag 6 aan in Livigno. Hier blijf je 3 nachten een staat je stalen ros heerlijk in de garage geparkeerd. Jij geniet van de jacuzzi, sauna of Turks stoombad.

Dag 10: Het laatste hotel staat in het Zwarte woud op een prachtige locatie. Hier genieten we van een heerlijk 4-gangen diner (incl) om de afgelopen dagen nog eens na te bespreken.

De heenreis bestaat uit flinke ritten met veel snelweg. U kunt eventueel bij ons een extra hotel overnachting boeken in Duitsland. U kunt dit aangeven tijdens uw boeking bij overige bijzonderheden / wensen.

Je kan zowel met de groep meerijden naar het hotel als zelf de reis te doen. In beiden gevallen krijg je uiteraard de routes van ons. Rij je met ons mee, zijn er 3 verschillende verzamelplaatsen om je niet onnodig veel extra kilometers te laten maken.

De terugreis gaat over de B500 dwars door het Zwarte woud. prachtig rijden en zonder dat je het beseft rij je flinke kilometers weg. Vanaf Baden Baden rij je Frankrijk nog even in en vervolgt via de Duitse snelweg naar huis (Venlo).

Voor elke dag hebben wij prachtige routes gemaakt. De ene bergpas na de andere bergpas zullen aan bod komen! Schitterende wegen, prachtig asfalt (en ook Italiaans asfalt), fantastische vergezichten en prachtige natuur! U zult de Stelvio, de Grossglockner, de Gaviapas, de Timmelsjoch,  de Albulapas en nog veel meer bergpassen berijden! Onderschat ook de prachtige binnendoor wegen in Italië niet, wat een schitterend land! Uiteraard rijden we langs het Gardameer en door de beroemde Brasaschlucht. De reis is exclusief de vignetten voor Oostenrijk en Zwitserland, en eventueel, betaalde bergpassen zoals Grossglockner en Zillertaler Hochalpstrasse en de Timmelsjoch.  U kunt er uiteraard voor kiezen de routes zelfstandig te rijden of bij ons aan te sluiten en groepsgewijs de routes te rijden! In de avond zitten we sowieso weer gezellig bij elkaar voor een hapje en een drankje en zal de route voor de dag erna besproken worden.

Dag 1 beslaat 670 km (Vanaf Venlo). Voor de dagen 2 t/m 8 zijn de afstanden tussen de 240 en 340 km per dag. Voor deze dagen houden we een zadeltijd tussen de 5,5 en 6,5 uur aan. Als de route langer is zal bij het vertrek hier rekening mee gehouden worden, zodat we een half uurtje eerder vertrekken. Dag 8 en 9 zijn wat langer, ongeveer 7 uur rijtijd en 480/578 km.  De vertrektijden liggen tussen 8.30 uur en 09.00 uur. De aankomsttijden in de hotels liggen tussen de 17.00 en 18.00 uur.

Dag 1: Je kan dit in 2 dagen doen. Maar deze rit staat in het teken van “Je vakantie begint bij je voordeur”. Dus vroeg er vandoor. De planning is dat je rond 17.30 uur in het hotel aankomt en je direct kan genieten van het Oostenrijkse landschap. Jij rijd voornamelijk snelweg, ongeveer 670km vanaf Venlo. In het hotel geniet je van een heerlijk diner.

Dag 2: Je start al gelijk met de Furkajoch. En bij de lunch heb je er al 4 passen bereden. Je sluit af met de Khütaisattel en daarna kan je genieten van een heerlijk zwembad in het hotel. Na het zwemmen of relaxen schuif je aan voor het diner.

Dag 3: De eerste grote bergpas staat op het programma. Deze moet je gewoon gereden hebben. Via het Zillertal rij je naar de Grossglockner. Hier kan je genieten van vele uitzichten op de hoogste berg van Oostenrijk. We gaan ruim genieten van deze pas en zullen alle hoekjes bezichtigen. Voor zowel het Zillertal als Grossglockner moet tol betaald worden (6,-/26,50) Direct na de Grossglockner staat het hotel al. In het hotel tracteert TRIPmotorreizen je op het Diner.

Dag 4: Op tijd op het zadel.  Dit is een van de langere ritten. Je rijdt binnen 30 minuten Italië en daarbij ook de Dolomieten binnen.  Na vele mooie passen in de Dolomieten, rijdt je door richting Passo san Boldo. Bij mooi weer zou je zelfs Venetië kunnen zien liggen. Aangekomen in je hotel kan je de motor zelfs nog even afspuiten mocht dit nodig zijn en parkeren in de garage. Na je lekker te hebben opgefrist sluit je aan bij het diner.

Dag 5: We rijden richting het Gardameer. Via mooie passen kunnen we lekker doorrijden. Uiteindelijk krijg je de beloning. Op een helling met haarspeldbochten van 20% heb je het eerste uitzicht op het Gardameer. Via de BrasaSchlucht rij je naar het hotel en kan je genieten van het zwembad. TIP! Breek de week met heerlijk eten in het Italiaanse dorpje waar je nu verblijft!

Dag 6: Deze route heeft 2 grotendeels gelijke wegen. Maar halverwege kan je kiezen om een stuk offroad te rijden. Doe je dit liever niet. Geen probleem, via een andere route komen we elkaar weer tegen. Aan het einde van de dag kom je aan in Livigno. En kan je ook nog eens heel goedkoop tanken. Eenmaal in je hotel zet je de motor in de garage en geniet jij nog even in de relax ruimtes van de Sauna/Jacuzzi of een Turks stoombad. In Livigno kan je zelfstandig of met de groep ergens een restaurant bezoeken. Uiteraard zijn er tips om te eten. En het is niet duur!

Dag 7: Je gaat zonder bagage op pad. Je gaat richting Zwitserland en via de Albulapass en de Fluelapass richting de Stelvio. Via de steilste kant rij je naar boven. Daar kan je bekijken wat vaak maar 5 maanden per jaar te zien is. Wat een prachtig uitzicht. En we rijden de Stelvio later op de dag. Dit betekend dat er minder verkeer is die ons hinderen met onze mooie rit naar boven.

Dag 8: Weer een mooie rit zonder bagage. Je gaat richting de Timmelsjoch en je rijdt over de hoogste grensovergang van Italië Oostenrijk binnen. Via de Reschenpass ga je terug richting het Hotel. Je kan hier dan nogmaals genieten van een Sauna bezoekje. Ook voor de Timmelsjoch moet men tol betalen van 14,50 euro.

Dag 9: Afhankelijk of deze bergpassen open zijn ga je via de Furkapass en Grimselpas richting Duitsland. Je overnacht nog een laatste keer met de groep in het Zwarte Woud, en kan je alle passen nog een je geheugen laten passeren. We sluiten af met een heerlijk 4-gangen diner.

Dag 10: Helaas gaan we weer naar huis. Via de B500 overbruggen we nog een mooi stuk binnendoor om vervolgens via de Duitse Autobaan richting Venlo te rijden. Thuis aangekomen is het genieten van de afgelopen 10 dagen en foto’s/films terug kijken. 

Voor alle dagen geldt: Beleef de routes op je eigen manier. Rij zelf de routes of sluit je aan bij de reisbegeleiders of eventuele andere motorrijders. De reisbegeleiders kennen de routes en de plekjes voor een mooie stop. In de avond zal de route voor de volgende dag doorgenomen worden zodat iedereen op de hoogte is van de komende dag route.

Dag 1: Dit kan op eigen gelegenheid of in groepsverband gereden worden. De heenreis bestaat voornamelijk uit snelweg. Want de uitdaging begint bij de voordeur. Na veel snelweg met uitgekiende stops kom je in je hotel aan. Deze ligt aan de voet van de Furkajoch voor een mooi begin de volgende dag.

Dag 2: De eerste bergpassen liggen direct voor de deur. Je start bij de Furkajoch gevolgd door nog 5 andere passen. Uiteraard stoppen we bij Schröcken voor een mooi plaatje!

Dag 3: De dag van de Grossglockner! Via het Zillertal en Gerlos rijden we richting de hoogste berg van Oostenrijk. Met mooie vergezichten langs beiden zijde van het asfalt rijden we naar een leuk familiehotel.

Dag 4: Vandaag op tijd het hotel uitrijden! We rijden richting Italië en dan de Dolomieten binnen. De reis vervolgt via verschillende passen door de Dolomieten naar Passo san Boldo. Het hotel bereiken we door over geheime weggetjes te rijden.

Dag 5: Vanuit Fiera di Primiero vertrekken naar het Gardameer. Via mooie Italiaanse passen krijg je een spannende afdaling met 20% voor de kiezen met uitzicht over het Gardameer. Net voor we het hotel met zwembad bereiken rijden we nog heen (en terug) door de BrasaSchlucht.

Dag 6: Hoewel de route grotendeels hetzelfde is bestaat de keuze om een stuk Off-road of On-Road te rijden. Via mooie spannende routes, waaronder de Gaviapass, komen we aan in Livigno. Daar verblijven we 3 nachten en tanken voor nog geen 1 euro!

Dag 7: Zonder bagage op pad! En dan staat de Stelvio op het programma. We starten vanuit het hotel in de richting van de Albulapass en rijden via de Fluelapass richting de Stelvio. We beklimmen hem via de mooiste zijde en op het rustigste moment van de dag.

Dag 8: Een pittige tocht naar de Timmelsjoch en Reschenpass. De Timmelsjoch, is de hoogste grensovergang van Italië naar Oostenrijk. Deze berijden we via de mooiste kant. En eindigen we via de slingerwegen via de Reschenpass weer in het hotel in Livigno.

Dag 9: Omdat we natuurlijk een keer naar huis moeten rijden we richting Zwitserland. Daarbij slaan we de Furkpass en Grimselpass niet over natuurlijk. Mochten deze passen nog gesloten zijn rijden we via de Sustenpas. Via de binnenwegen en snelwegen van Zwitserland rijden we naar het begin van de B500 voor ons laatste hotel.

Dag 10: Eindpunt is natuurlijk je eigen huisadres. We rijden de gehele B500 naar Baden-Baden. Vandaar uit staat de navigatie op het thuisadres waar we voldaan aan zullen komen.Fiera di

Just ride that bike!

foto mobiel home
Timmelsjoch passo del rombo suzuki dl650s vstrom
motor rijden Italie achterland asfalt Suzuki dl650 vstrom
Voralberg
Lago di garda Italië motorrijder
Suzuki dl650 vstrom Italië binnenland
Stelviopass passo stelvio stilfer joch
KTM 1090 adventure Vorarlberg oostenrijk
Timmelsjoch passo del rombo
Delen maar!