Groepsreis vianden Luxemburg

donderdag 21 april - zondag 24 april 2022

WaAROM de groepsreis naar LUXEMBURG?

Prachtige wegen, schitterende natuur en goedkoop tanken! Dat allemaal op maar een paar uur sturen vanuit Nederland! De natuur, de wegen, de kastelen, Luxemburg zal u verbazen!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de garage van het hotel.

Hotel

Verblijf in een prachtig drie sterren hotel in Vianden. U mag gratis gebruik maken van het zwemband van het naastgelegen hotel!

Moeilijkheidsgraad

Voor deze groepsreis is enige bergervaring verreist. Dit heeft te maken met het tempo wat gereden wordt.

€ 400,-

donderdag 21 april 2022- zondag 24 april 2022

Reisbeschrijving

Dit is een erg populaire reis en dat is niet zomaar! Op maar een paar uur sturen van Nederland ligt Luxemburg. Een prachtig land met schitterende natuur en goed onderhouden wegen. Er zijn ontzettend veel bochtige wegen in Luxemburg met ook nog eens mooie hoogteverschillen. Genieten!

Door de gunstige ligging van Luxemburg pakken we als verrassing ook nog wat leuke kronkelige wegen in de Belgische Ardennen en de Duitse Eiffel en het Moezel gebied mee! 

U verblijft in een drie sterren hotel in de prachtige historische stad Vianden in Luxemburg. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant, een gezellige brasserie met terras, een ruime overdekte parkeergarage en een schitterend ontspannings- en welnesscentrum waar u gratis van het zwembad & sauna  gebruik kunt maken. 

Zo dichtbij en toch zo anders! Luxemburg ligt slechts op enkele uren rijden. U kunt zelfstandig rechtstreeks rijden. Wij leveren u echter ook een mooie toeristische heen- en terugroute op gpx! 

Het groothertogdom Luxemburg is schitterend. De natuur, de vele kastelen, de schitterende wegen en de idyllische dorpjes zouden zo in een sprookjesboek kunnen staan. Laat je niet foppen door het formaat van het land. Door de vele bochtige wegen in het wegennetwerk is geen dag hetzelfde. Ook de natuur is verbazingwekkend. Van het de grillige natuur in het Mullertal tot prachtige glooiende dalen. Verbazingwekkend! 

Luxemburg heeft ook een aantrekkelijk belastingtarief van 3%. Dat is dus goedkoop tanken voor ons motorrijders!

Just ride that bike!

motor prachtig asfalt in Mullerthal Luxemburg
Prachtige bochten in Luxemburg
Beaufort Luxemburg motorrijders motorrider motor
Beaufort luxemburg
De Kautenbach in Luxemburg, ook wel de mini Stelviopas genoemd
Eten Luxemburg hotel koener Clervaux
Luxemburg

Wat onze klanten zeggen

Groepsreis Luxemburg. Een TRIP die van A t/m Z geregeld is. Prachtige routes, gezellige mensen en aan ieder detail is gedacht. Van een ochtendwandeling met koffie bij de bakker tot in de avond gezellig op het terras is het een bak gezelligheid. De begeleiding is top en verdient echt een dikke 10! Rob en Robert bedankt
Anton
Suzuki V-strom DL650
Reis september 2021
Een mooie 4 daagse trip gedaan naar Vianden in Luxemburg. Alles prima geregeld. Goed hotel, routes ruim van te voren gedeeld zodat iedereen z'n navigatie op orde had en het was een groepsrit, maar als het je allemaal te snel ging en je het even rustig aan wilde doen of even een dag zelf op eigen gelegenheid rijden was dat totaal geen probleem.
Arie
Suzuki V-strom DL1000
Reis september 2021
Echt een aanrader! Ik reed mee met een groepsreis naar Clervaux in Luxemburg. De reis was goed georganiseerd en aan al de details was gedacht. Ruimschoots van te voren voorzien van al de informatie, van bagagelijst en paktips tot de volledige routes. Wat voor mij als beginnend bestuurder er fijn was is de persoonlijke begeleiding. Vooraf de rit praktische tips over de motor en tijdens de rit via helm-communicatie tips over het bochten werk. Met een hoop nieuwe ervaringen en belevingen thuis gekomen. Maar vooral verslaafd geworden aan het prachtige rijden in het buitenland! 100 punten voor @tripmotorreizen een echte aanrader 😀
Kay
Suzuki V-strom DL650
Reis voorjaar 2019