Groepsreis vianden Luxemburg
MOTOPORT ROCKANJE

MotoPort Rockanje & luxemburg!

In opdracht van Motoport Rockanje mag TRIP Motorreizen een groepsreis organiseren voor klanten van Motoport Rockanje! Voor een aantrekkelijke prijs gaan we een mooi weekend bochten rijden in Luxemburg! 4 reisbegeleiders van TRIP Motorreizen zullen de groepen volledig begeleiden en de routes voorrijden. Mocht u zelfstandig de routes willen dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

We verblijven in een prachtig hotel met uitzicht op het kasteel van Vianden. Uw verblijf is op basis van half pension en we kunnen gebruik maken van het zwembad en de welness. In de avonduren genieten we van een heerlijke maaltijd en een lekker drankje.

Moeilijkheidsgraad

Luxemburg is geschikt voor alle typen rijders! Prachtige wegen, schitterende natuur en mooie hoogteverschillen.

339
VOLGEBOEKT

Reisbeschrijving

U verblijft in een drie sterren hotel in de prachtige historische stad Vianden in Luxemburg. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant, een gezellige brasserie met terras, een ruime overdekte en afgesloten parkeergarage en een schitterend ontspannings- en welnesscentrum waar u gratis van het zwembad gebruik kan maken. 

Zo dichtbij en toch zo anders! Luxemburg ligt slechts op enkele uren rijden. De reis start vroeg bij het verzamelpunt in bij het AC restaurant in Nederweert. Van hieruit starten we met een prachtige toeristische heen route naar het hotel in Vianden. Onderweg lunchen we nog even bij de Biker Ranch Eifel. Direct na de lunch dienen de eerste haarspelbochten zich al aan!

Uiteraard kunt u ook zelfstandig direct naar het hotel rijden.

4 dagen lang heerlijk sturen door het prachtige Luxemburg! Wat een genot om hier te rijden. Dit is een van onze mooiste motorreizen! Niet te ver, niet te dichtbij en wat een mooi land! Het asfalt is keurig, de wegen zijn kronkelig en het landschap is prachtig. U rijdt van dorpje naar dorpje over de mooiste wegen die Luxemburg te bieden heeft. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om even te stoppen voor een foto, een heerlijke kop koffie en een lekkere lunch!

TRIP Motorreizen heeft vier voorrijders geselecteerd voor deze reis. U kunt aansluiten bij een groep en zonder zorgen lekker achter de voorrijder aanrijden. Deze kent de route, de mooiste plekjes en de beste stops. Uiteraard kunt u ook bepalen om zelf, of met een clubje vrienden, de route te gaan rijden. Alles is mogelijk. 

Luxemburg staat bekend om de prachtige natuur, het glooiende landschap, de vele kastenen en schitterende en goed onderhouden wegen. Uiteraard zijn de benzineprijzen in Luxemburg zeer gunstig! En dat op maar een aantal uur sturen van Nederland. 

Just ride that bike!

motor prachtig asfalt in Mullerthal Luxemburg
Prachtige bochten in Luxemburg
Beaufort Luxemburg motorrijders motorrider motor
Beaufort luxemburg
Eten Luxemburg hotel koener Clervaux
Luxemburg

De begeleiders van deze motorreis

Robert Vroon

Eigenaar & reisbegeleider 

Sinds 1995 rijd ik dagelijks rond op een motor en sinds 2013 organiseer ik motorritten. Van dagritten met tourclubs, meerdaagse ritten met vrienden en collega’s tot hele vakanties! Het is altijd mijn hobby geweest en nu kan ik het professioneel doen. Hoe leuk is dat?! Ik doe dit naast mijn werk als senior tactische opsporing bij de politie-eenheid Rotterdam.

 

Rob van Dam

Eigenaar en reisbegeleider

Ook ik rijd al een tijdje dagelijks rond op een motor. Zowel op een privé als voorheen op een politiemotor. Alleen behoorlijke sneeuwval houdt mij tegen! Na een aantal jaar met vrienden in de Eiffel en Luxemburg ben ik in 2018 met Robert naar Oostenrijk, Zwitserland en Italië geweest. Daar kregen we een mooi idee en zo ontstond TRIP Motorreizen. Ik doe dit naast mijn werk als wijkagent bij de politie-eenheid Rotterdam Centrum.

John Wetsteijn

Reisbegeleider

Motorrijden is genieten! Lekker bochtjes rijden en tijdens de avonduren lachen met elkaar en nagenieten van de dag. Na een aantal vakantietrips werd ik gevraagd om te helpen met begeleiden. Uiteraard doe ik dat graag! 

Zelf rijd ik rond op een BMW R1250GS Adventure 40 years edition!

 

Eelco Bogaards

Reisbegeleider

Ik ging al graag mee op de dagtrips en vakanties van TRIP Motorreizen. Hoe mooi is het dan om deze reizen mee te begeleiden? Motorrijden gaat bij mij om genieten van het rijden, de omgeving en lachen met elkaar. Niets is zo gezellig als met motorrijders onder elkaar zijn! 

Zelf rijd ik rond op een BMW R1200GS Adventure