groepsreis winterberg duitsland

WaAROM deze groepsreis?

Wij rijden tijdens deze groepsreis naar het mooie Winterberg de routes voor! U kunt zo lekker achter ons aan touren zonder u druk te hoeven maken over de routes, mooie uitzichtpunten en/ of gezellige restaurants. Lekker ontspannen! En wat een gezelligheid is zo een groep altijd!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

Verblijf in een prachtig hotel in Winterberg. Het verblijf is op basis van half pension. En wilt u na een heerlijke dag motorrijden even ontspannen? Uw verblijf is inclusief gebruik van het verwarmde zwembad en de sauna. De maaltijd kunt u genieten in het heerlijke restaurant van het hotel.

Moeilijkheidsgraad

Winterberg in Duitsland is geschikt voor alle typen rijders.

€ 389,-

donderdag 13 april 2023 - zondag 16 april 2023 ALLEEN NOG OP AANVRAAG

Reisbeschrijving

Wat is het lekker rijden in Winterberg. Het ligt om slechts een paar uur rijden van Nederland maar je komt in een totaal andere omgeving terecht. Glooiende wegen, schitterende bochten en wat een prachtige natuur! Door de vriendelijke hoogteverschillen, de overzichtelijke bochten is het echt anders dan bijvoorbeeld Luxemburg. Winterberg ligt midden in het Sauerland. Het Sauerland staat niet voor niets bekend als een walhalla voor motorrijders. Wat een uitgestrekt natuurgebied is dit en wat veel prachtige bochten liggen hier op u te wachten! 

Het voordeel van deze groepsreis is de gezelligheid van de groep en de reisbegeleiding tijdens uw reis. Wij rijden altijd met een voorrijder en een achterrijder. U hoeft zich op deze manier nooit druk te maken over de route of over bijzondere plekjes en/ of leuke restaurantjes. Wilt u toch liever de route zelf rijden? Dit kan uiteraard ook! U bent vrij om zelf te kiezen wat u wilt gaan doen. Onderweg, tijdens het eten of savonds treffen wij elkaar weer voor een boel gezelligheid!

U verblijft in een drie sterren hotel in het toeristische stadje Winterberg. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant, een prachtig verwarmd zwembad en een heerlijke sauna. Zo kunt u na een dag motorrijden heerlijk ontspannen.

Zo dichtbij en toch zo anders! Winterberg in Duitsland ligt slechts op enkele uren rijden vanaf Utrecht. U kunt zelfstandig rechtstreeks rijden. Wij leveren u echter ook een mooie toeristische heen- en terugroute op gpx! 

Winterberg ligt midden in het Sauerland. In de winter een zeer populair ski gebied maar in de rest van het jaar uitstekend geschikt om met de motor te verkennen. Wat een wegennetwerk ligt hier op u te wachten. Een prachtig glooiend landschap met ontelbaar veel bochten, schitterende natuur en prachtige dorpjes, steden en meren. Het is genieten. 

Just ride that bike!

Ducati Multistrada 950 sauerland duitsland
Sauerland
Motor sauerland duitsland
KTM 1090 Adventure sauerland duitsland ducati
Sauerland
Ducati Multistrada 950 GoPro hero 8 sauerland duitsland
Sauerland

De begeleiders van deze motorreis

Robert Vroon

Eigenaar & reisbegeleider 

Sinds 1995 rijd ik dagelijks rond op een motor en sinds 2013 organiseer ik motorritten. Van dagritten met tourclubs, meerdaagse ritten met vrienden en collega’s tot hele vakanties! Het is altijd mijn hobby geweest en nu kan ik het professioneel doen. Hoe leuk is dat?! Ik doe dit naast mijn werk als senior tactische opsporing bij de politie-eenheid Rotterdam.

 

John Wetsteijn

Reisbegeleider

Motorrijden is genieten! Lekker bochtjes rijden en tijdens de avonduren lachen met elkaar en nagenieten van de dag. Na een aantal vakantietrips werd ik gevraagd om te helpen met begeleiden. Uiteraard doe ik dat graag! 

Zelf rijd ik rond op een BMW R1250GS Adventure 40 years edition!

 

Eelco Bogaards

Reisbegeleider

Ik ging al graag mee op de dagtrips en vakanties van TRIP Motorreizen. Hoe mooi is het dan om deze reizen mee te begeleiden? Motorrijden gaat bij mij om genieten van het rijden, de omgeving en lachen met elkaar. Niets is zo gezellig als met motorrijders onder elkaar zijn! 

Zelf rijd ik rond op een BMW R1200GS Adventure

 

Rob van Dam

Eigenaar en reisbegeleider

Ook ik rijd al een tijdje dagelijks rond op een motor. Zowel op een privé als voorheen op een politiemotor. Alleen behoorlijke sneeuwval houdt mij tegen! Na een aantal jaar met vrienden in de Eiffel en Luxemburg ben ik in 2018 met Robert naar Oostenrijk, Zwitserland en Italië geweest. Daar kregen we een mooi idee. Ik doe dit naast mijn werk als wijkagent bij de politie-eenheid Rotterdam Centrum.