Karinthië Oostenrijk

WaAROM karinthie?

Deze reis is werkelijk waar een pareltje! Door de gunstige ligging van het hotel kunt u routes rijden in zowel Oostenrijk, Italië en Slovenië! Drie gebieden met totaal verschillende wegen, bochten en natuur!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel. Ook kunt u in deze garage eenvoudige noodzakelijke reparaties uitvoeren en uw motor wassen.


Hotel

U verblijft in een prachtig hotel op 1000 meter hoogte met prachtig uitzicht over de Karnische Alpen. Uw verblijf is op basis van half pension inclusief gebruik van de sauna, welness en kegelbaan.

Moeilijkheidsgraad

Enige ervaring is vereist. Vooral omdat Oostenrijk natuurlijk niet om de hoek ligt. De routes zijn voor een ieder goed te voltooien.

598,50

6 nachten/ 7 dagen

Reisbeschrijving

Deze reis is werkelijk waar een pareltje! Door de gunstige ligging van het hotel kunt u routes rijden in zowel Oostenrijk, Italië en Slovenië! Drie gebieden met totaal verschillende wegen, bochten en natuur! Het prachtige glooiende bergachtige landschap van Oostenrijk met schitterend asfalt, de routes in Italië over typisch Italiaans asfalt en dwars door de ruige bergpartijen en het adembenemende Slovenië. Voor een motorrijder is dit genieten pur sang!

U verblijft in een prachtig hotel op 1000 meter hoogte met prachtig uitzicht over de Karnische Alpen. Uw verblijf is op basis van half pension inclusief gebruik van de sauna, welness en kegelbaan.

Om de heen- en terugreis naar het hotel in Oostenrijk op te breken kunnen wij voor u een tussenhotel bij boeken. Uiteraard krijgt u op maat gemaakte touristische routes! Wilt u dit liever zelfstandig regelen? Ook dat is geen probleem! Mocht u de heen- en terugreis met uw auto willen doen met de motor op de aanhangwagen? Er is voldoende ruimte bij het hotel om uw auto inclusief aanhanger te parkeren zonder extra kosten. 

Wat een schitterend gebied zijn de Karnische Alpen, niet voor niets een van de mooiste natuurgebieden van Oostenrijk. De lokale bevolking is zeer vriendelijk, de wegen en natuur zijn er adembenemend en de ene bocht is nog mooier dan de andere bocht! Laat u verrassen door onze routes dwars door Oostenrijk, Italië en Slovenië!

Just ride that bike!