Karinthië, Slovenië & dolomieten
Individueel

WaAROM deze reis?

Oostenrijk, Slovenië & Italië. De gebieden staan gelijk aan prachtige natuur, een prachtige cultuur en schitterende wegen! De prachtige goed onderhouden wegen van Oostenrijk combineren we met de smalle weggetjes van Slovenië en in Italië gaan we de uitdaging aan met het typisch Italiaanse asfalt! De route wordt voor u samengesteld naar gelang het aantal dagen dat u op vakantie wilt. Hoe langer de vakantie, hoe meer routes u zult rijden. Geen dag zal hetzelfde zijn! En wilt u een rustdag tussendoor? Of een leuk touristisch plaatsje bezoeken? Ook daar weten wij raad mee!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de zeer ruime, afgesloten & overdekte parkeergarage van het hotel.


Hotel

U verblijft in een prachtig familiehotel in Karinthië, Oostenrijk. Het hotel ligt op 1000 meter hoogte met prachtig uitzicht over de Karnische Alpen. Het hotel betreft een familiehotel met uitstekende faciliteiten waaronder een grote parkeergarage en een mooie sauna en welnessruimte. Karinthië kenmerkt zich door een geweldige mix van culturen waarbij gastvrijheid centraal staat. Wat gaat u hier genieten van uwverblijf en de prachtige wegen!


Moeilijkheidsgraad

Deze reis is geschikt voor de rijder die niet bang is om kilometers te maken! Enige ervaring is zeker aan te raden. De routes die u gaat rijden zijn uitdagend maar zeker niet extreem! Het gaat om genieten. Genieten van de routes, de wegen en de natuur!

Boek NU !

PRIJS OP AANVRAAG

Reisbeschrijving

Je verblijft op een prachtige locatie in de bossen van Oostenrijk. Het hotel staat vlakbij het 3-landenpunt van Oostenrijk, Italië en Slovenië. Het verblijf is inclusief de overnachtingen, ontbijt, diner en toeristenbelasting. Voor vertier is uiteraard gezorgd. Er is een bar en bowling baan aanwezig. En dit terwijl de motor in de garage geparkeerd staat.

De heen en terugreis is op eigen gelegenheid. U wordt verwelkomt in het hotel met een welkomdrankje. Uiteraard kan er voor de heen en terugreis een tussenovernachting geregeld worden tegen meerprijs (€110,- pppd/incl.HP). U krijg er van ons dan mooie aanrij routes bij.

Wat een verschil en toch zo dichtbij elkaar. Oostenrijk onderscheid zich door het mooie asfalt in tegenstelling tot Italië en Slovenië. In Italië rij je tussen de prachtige rotsformaties van de Dolomieten. In Slovenië is het prachtig toeren over de smalle bergwegen. En waar je ook rijdt. Onderweg is het genieten van de omgeving.

Voor iedere dag staan er verschillende routes klaar. Deze routes hebben een zadeltijd tussen de 5 en 6 uur. Zo ben je de gehele dag “on the road”. De dag routes worden later gespecificeerd. Maar we kunnen je nu al beloven dat het een prachtige ervaring gaat worden.

Just ride that bike!

lago misurina italy italie
Edelweisspitze