motoport rockanje

Samenwerking Motoport Rockanje & TRIP Motorreizen!

In het mooie Rockanje, Zuid-Holland, runnen  Richard, Gert-Jan en Adri een MotoPort vestiging Rockanje samen met hun 17 collega’s. Een motorbedrijf van 3200m2 en 2 verdiepingen waar motorrijders uit de verre omgeving op af komen. Dat komt door de enorme keuze die MotoPort Rockanje biedt, maar zeker ook door de kennis, service en gezelligheid.
Ga eens langs en ervaar de gastvrijheid! 

Suzuki DL1050XT

Aanschaf bedrijfsmotor

Robert was al jaren vaste klant bij Motoport Rockanje. Het kon dan ook niet anders dan dat hij daar zijn bedrijfsmotor zou kopen. Een prachtige Suzuki DL1050 XT V-Strom in de schitterende rode kleur. Omdat Robert zakelijk afhankelijk is van zijn motor dient deze voortdurend in topconditie te zijn. En juist daarvoor ben je op de juiste plaats bij Motoport Rockanje. Betrouwbaar, klantgericht en gastvrij!

Met Motoport Rockanje naar Luxemburg!

In opdracht van Motoport Rockanje mag TRIP Motorreizen een reisweekend organiseren voor klanten van Motoport Rockanje! Voor een aantrekkelijke prijs gaan we een mooi weekend bochten rijden in Luxemburg! We verblijven in een prachtig 3* hotel in Vianden. 4 reisbegeleiders van TRIP Motorreizen zullen de groepen volledig begeleiden en de routes voorrijden. Mocht u zelfstandig de routes willen dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Het verblijf is op basis van half pension. ’s Avonds genieten we van een heerlijke maaltijd. Het verblijf is inclusief gebruik van het zwembad en de welness.