MOTORRIJSCHOOL TRANSFER

Fluelapass

Samenwerking TRIP Motorreizen en Motorrijschool Transfer

TRIP Motorreizen organiseert 21 mei 2021 een 4 daagse bergtraining in Luxemburg. Hierbij verblijven wij in een prachtig hotel met zwembad en welness in Vianden. De routes brengen ons door heel Luxemburg met haar vele kastelen en prachtige glooiende en zeer goed onderhouden wegen. Deze bergtraining is in samenwerking met Motorrijschool Transfer.

Na het volgen van deze bergtraining kunt u onbezorgd mee op een van de fantastische reizen van TRIP Motorreizen!

motorrijbewijs

Droom jij van een rijbewijs?

Motorrijschool Transfer is de rijschool die al 16 jaar garant staat voor rijopleidingen van hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en een hoog slagingspercentage. Door continu bijscholing te volgen, afspraken na te komen en kwaliteit te leveren is Motorrijschool Transfer uitgegroeid tot een zeer betrouwbare motorrijschool in de regio Gouda en omstreken met het KNMV keurmerk.

KNMV KEURMERK

De eigenaar van Transfer, Boyke Narain, is naast bevoegd rijinstructeur ook KNMV gediplomeerd motorrijinstructeur (KGI). Een KGI’er heeft op eigen initiatief een aanvullende motor- en bromfietsvakopleiding bij de KNMV gevolgd. Ook volgt hij een verplichte jaarlijkse bijscholing. Je bent dus in goede handen.