Paasrit clervaux luxemburg

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Weer er snel bij want vol = vol!



Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

Verblijf in een prachtig drie sterren hotel in Clervaux. U verblijft hier op basis van Half Pension. Het diner bestaat uit een heerlijk 3-gangen menu. Tevens mag u gratis gebruik maken van het zwembad en de sauna in het welnesscentrum!

Moeilijkheidsgraad

Luxemburg is geschikt voor alle typen rijders

pasen clervaux luxemburg

De Paasrit 2020
€ 299,-

Vrijdag 10 april - maandag 13 april

Reisbeschrijving

U verblijft in een drie sterren hotel in de prachtige historische stad Clervaux in Luxemburg. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant, een gezellige brasserie met terras, een ruime overdekte en afgesloten parkeergarage en een schitterend ontspannings- en welnesscentrum waar u gratis gebruik mag maken van de sauna! 

Zo dichtbij en toch zo anders! Luxemburg ligt slechts op enkele uren rijden. U kunt zelfstandig rechtstreeks rijden. Wij leveren u echter ook een mooie toeristische heen- en terugroute op gpx! 

Wat is het toch heerlijk om met Pasen motor te rijden! De ene na de andere bocht wordt u voorgeschoteld op prachtig mooi asfalt. Geniet deze dagen extra van de mooie kastelen onderweg, stop voor een heerlijke kop koffie met paasgebakje en kom tot rust op de motor!

Luxemburg staat bekend om zijn prachtige natuur, zijn glooiende landschap en schitterende en goed onderhouden wegen. Uiteraard zijn de benzineprijzen in Luxemburg zeer gunstig! En dat op maar een aantal uur sturen van Nederland. Ideaal voor een korte weekend break of een midweek ertussenuit! 

Dag 1: Vanaf het verzamelpunt in Nederweert gaat de route nog krap 9km snelweg om vanaf dat moment binnendoor te rijden richting Clervaux. Langs verschillende stops om van de omgeving te genieten kom je in het hotel. Na het zwemmen en/of sauna bezoek staat er een 3-gangen diner te wachten. Na het diner gezellig bijkletsen over de route in het cafe onder genot van een drankje hoort bij de mogelijkheden.

Dag 2: Het mooiste asfalt is uitgezocht om mooie bochten te kunnen maken. Ruim 250 km door het Luxemburgse landschap. Daarbij rijden we dwars door het Müllerthal (klein Zwitserland) en doen we de “mini Stelvio” in Kautenbach aan.

Dag 3: Ook vandaag veel glad gestreken asfalt die met de grootste zorg uitgezocht is. Het is werkelijk weer genieten om hier te mogen rijden. 

Dag 4: Na het ontbijt gaat de route weer richting Nederland. Nog even genieten van de Luxemburgse wegen en via Duitsland en België richting het drielandenpunt in Vaals. Daar kan nog een lunch genuttigd worden.

Wat onze klanten zeggen

Echt een aanrader! Ik reed mee met een groepsreis naar Clervaux in Luxemburg. De reis was goed georganiseerd en aan al de details was gedacht. Ruimschoots van te voren voorzien van al de informatie, van bagagelijst en paktips tot de volledige routes. Wat voor mij als beginnend bestuurder er fijn was is de persoonlijke begeleiding. Vooraf de rit praktische tips over de motor en tijdens de rit via helm-communicatie tips over het bochten werk. Met een hoop nieuwe ervaringen en belevingen thuis gekomen. Maar vooral verslaafd geworden aan het prachtige rijden in het buitenland! 100 punten voor @tripmotorreizen een echte aanrader 😀
Kay
Suzuki V-strom DL650
Reis voorjaar 2019

Just ride that bike!

motor prachtig asfalt in Mullerthal Luxemburg
Prachtige bochten in Luxemburg
Beaufort Luxemburg motorrijders motorrider motor
Beaufort luxemburg
De Kautenbach in Luxemburg, ook wel de mini Stelviopas genoemd
Eten Luxemburg hotel koener Clervaux
Luxemburg