Motorreis Sauerland,
Duitsland

WaAROM Sauerland?

Wat zijn de wegen hier mooi zeg! Het Sauerland is bijna net zo populair als de Eiffel onder de Nederlandse motorrijders. Prachtige wegen met schitterende bochten, een heerlijke natuur en een gastvrij gebied. Dit is genieten!

Parkeren

De motoren kunnen veilig geparkeerd worden op het privé terrein van het hotel.

Hotel

U verblijft in een vier sterren familiehotel midden in het Sauerland op basis van half pension. De motor kunt u op het privé terrein parkeren. Het hotel heeft een zwembad en welness met diverse sauna's en een stoombad waarvan u gratis gebruik kunt maken.

Moeilijkheidsgraad

Sauerland is een prachtig gebied om te rijden. De wegen zijn uitstekend. Deze reis is geschikt voor beginners en gevorderden!

Boek wat u uitkomt

€ 189

Maandag - woensdag

€ 199

Vrijdag - zondag

€ 249

Vrijdag - maandag

Reisbeschrijving

U verblijft in een vier sterren familiehotel midden in het Sauerland op basis van half pension. De motor kunt u op het privé terrein parkeren. Het hotel heeft een zwembad en welness met diverse sauna’s en een stoombad waarvan u gratis gebruik kunt maken (in verband met Corona zijn het zwembad en de saune tot nader gesloten op last van de lokale overheid). Het personeel in het hotel in Nederlandstalig. Zeker in deze tijden is dat wel zo makkelijk!

Het Sauerland in Duitsland ligt goed aan te rijden van Nederland. De route zal u over te Autobahn leiden richting het mooie Sauerland. Zodra u de autobahn verlaat begint het echte werk! De ene bocht na de andere bocht dient zich aan. Wat is dit genieten! Vergeet ook niet om te genieten van de prachtige natuur om u heen. Onderweg is voldoende om naar uw eigen gelang te stoppen voor een heerlijke kop koffie met een gebakje. 

De terugreis begint met heerlijke slingerwegen richting de autobahn. U zult bij Arnhem de grens over gaan. Hierna kunt u uw eigen route starten om de reis verder huiswaarts voort te zetten! 

Tijdens de dagroute is het genieten! Als u kiest voor het weekend arrangement zult u op vrijdag over de HochSauerland Hohenstrasse rijden. Op zaterdagen, zondagen en feestdagen is deze weg namelijk afgesloten voor motorrijders. Kiest u voor het arrangement doordeweeks dan zal deze route op dag 2 voorbij komen. Prachtig asfalt, mooie bochten met ongelofelijk strak asfalt. Om uw vingers bij af te likken! Verder komt u gedurende de dagroute door diverse typisch Duitse dorpjes en kleine stadjes. Brengt u een bezoek aan de grotere meren van het Sauerland maar bovenal: zult u vreselijk veel bochten rijden! Van kleine smalle bergwegen tot lange snelle doordraaiers. Uw motorhart zal sneller gaan kloppen dus wees voorbereid!

Sauerland heeft voor iedereen wat wils. Schitterende dorpjes, prachtige wegen en een prachtige groene natuur! Het is hier echt genieten. De grote toeristenkernen Winterberg en WIllingen zijn hier bekend van het wintersporten. Uiteraard zijn hier vele leuke terrasjes te vinden. De routes die u krijgt zullen voornamelijk bestaan uit een sliert van bochten! Als motorrijder kunt u hier uw hart volledig luchten. 

Just ride that bike!

Ducati Multistrada 950 sauerland duits
Ducati Multistrada 950 GoPro hero 8 sauerland duitsland
KTM 1090 Adventure sauerland duitsland ducati
Motor sauerland duitsland
Ducati Multistrada 950 sauerland duits
KTM 1090 Adventure sauerland duitsland
Ducati Multistrada 950 GoPro hero 8 sauerland duitsland
KTM 1090 Adventure sauerland duitsland
Sauerland