the dutch 1000

Sponsoring en deelname The Dutch 1000

TRIP Motorreizen is al vanaf het ontstaan van The Dutch 1000  in 2019 betrokken bij de organisatie in de rol van sponsor. Naast de sponsoring nemen wij ook daadwerkelijk deel aan The Dutch 1000. Inmiddels zelfs met een groep van onze vaste klanten! 

The Dutch 1000 is een toertocht waarbij volgens een vaste route 1000 kilometer binnendoor door Nederland afgelegd moet worden binnen 24 uur! Een flinke uitdaging zonder wedstrijdelement. Het gaat om het voltooien van de afstand binnen de tijd en dat is voor velen al een flinke uitdaging! Het al je ook verbazen hoe mooi de binnendoor wegen in Nederland kunnen zijn. De tocht start op camping de Heij in Siebengewald. Veel deelnemers overnachten hier dan ook voorafgaan aan de tocht om fris aan de start te kunnen verschijnen. Alhoewel fris en fruitig relatief is want de avond ervoor staat garant voor gezelligheid met motorrijders onderling! 

Wat krijg je nog meer bij deelname? Een heerlijk ontbijt voorafgaand aan de start en een lunch voor onderweg en een prachtig t-shirt ontworpen door I-Visual Creations Ing!