even voorstellen

Suzuki DL1050XT

Robert Vroon

Sinds 1995 rijd ik dagelijks rond op een motor en sinds 2013 organiseer ik motorritten. Van dagritten met tourclubs, meerdaagse ritten met vrienden en collega’s tot hele vakanties! Het is altijd mijn hobby geweest en nu kan ik het professioneel doen. Hoe leuk is dat?! Ik doe dit naast mijn werk als senior tactische opsporing bij de politie-eenheid Rotterdam.

 
Motorrijder Zwitserland

Rob van Dam

Ook ik rijd al een tijdje dagelijks rond op een motor. Zowel op een privé als voorheen op een politiemotor. Alleen behoorlijke sneeuwval houdt mij tegen! Na een aantal jaar met vrienden in de Eiffel en Luxemburg ben ik in 2018 met Robert naar Oostenrijk, Zwitserland en Italië geweest. Daar kregen we een mooi idee. Ik doe dit naast mijn werk als wijkagent bij de politie-eenheid Rotterdam Centrum.

Suzuki DL1050XT Vstrom BMW R1200GS Adventure Rallye

Onze motoren

Robert rijdt op een Suzuki V-Strom DL1050XT en Rob op een BMW R1200GS Adventure Rallye. Twee prachtige motoren in het Allroad segment. Wij zijn twee zeer grote fans van Allroad motoren. Je kunt er werkelijk van alles mee. Lekker touren, heerlijke door de bergen rijden en zelfs her en der een licht offroad paadje pakken. En bagage meenemen is geen enkel probleem op deze machines! 


 

TRIP Motorreizen

TRIP Motorreizen is in 2019 opgericht door Rob van Dam en Robert Vroon. In 2019 gingen zij samen op reis naar Italië, Oostenrijk en Zwitserland en ze kregen een idee: “Dit gevoel, de fun, dit moeten we delen met anderen!” TRIP Motorreizen was geboren! TRIP Motorreizen is een jong en flexibel bedrijf met een persoonlijke en betrokken aanpak.

TRIP Motorreizen biedt zowel individuele reizen als groepsreizen aan. We zijn echter gespecialiseerd in groepsreizen. Rob & Robert gaan hoogstpersoonlijk met u mee op reis, regelen alles onderweg en rijden de routes voor als voorrijder. U kunt op die manier zelf beslissen of u de route onbezorgd groepsgewijs gaat rijden of dat u zelfstandig op avontuur gaat. Alles is mogelijk en ’s avonds zien we elkaar weer in het hotel. Zo kunnen we nagenieten van de sterke verhalen!

 

Routes & hotels

De routes zijn persoonlijk door Rob en Robert gemaakt en gereden! Waar anderen rechtsaf gaan, gaan de routes van TRIP Motorreizen graag linksaf. Ze gaan opzoek naar de kleine verborgen wegen, dwars door dichte bossen, over bergen en op zoek naar de mooiste uitzichten!  Uiteraard ontbreken de grote namen niet zoals Passo di Gavia, Grossglockner, Passo dello Stelvio, Passo San Boldo, Passo di Giau en nog vele, vele anderen! 

De hotels zijn door Rob en Robert met zorg uitgekozen en ze kennen de eigenaren persoonlijk. De motoren kunnen veilig gestald worden, we kunnen er heerlijk eten en er is veelal een vorm van ontspanning zoals een zwembad, sauna of welness. We slaan de grote namen over en zoeken de traditionele (familie)hotels op!