Veneto, Italië

WaAROM veneto?

Een heerlijke Italiaanse sfeer, prachtige natuur en werkelijk waar prachtig rijden. Wat liggen hier mooie bochten voor u klaar!

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in de afgesloten en middels camera's bewaakte parkeergarage van het hotel!

Hotel

Verblijf in een prachtig vier sterren hotel in Fiera di Primiero. Naast een schitterende welness en een gym beschikt het hotel ook over een kleine werkplaats voor motoren. Ook kunt u hier de motor wassen in een daarvoor bestemde wasbox!

Moeilijkheidsgraad

De routes zijn geschikt voor alle rijders.

€ 449

5 nachten, 6 dagen
mei, juni & september

€ 499

6 nachten, 7 dagen
mei, juni & september

€ ?

juli & augustus op aanvraag

overig maatwerk mogelijk

Boek wat u uitkomt

Speciale prijzen voor 3 of meer personen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Reisbeschrijving

U verblijft werkelijk in een prachtig hotel in Primiero in Italie. Je verblijft op basis van half pension en kunt genieten van de heerlijke Italiaanse keuken van het Restaurant. Het hotel beschikt over een inpandige garage waar je de motor of eventueel de motortrailer kan stallen. Deze garage beschikt over een kleine werkplaats voor kleine reparaties en een ruimte waar je de motor kunt wassen/afspuiten.

Hoe u ook wilt reizen naar de bestemming, in één keer naar het hotel, of met extra overnachting. De routes worden in GPX bestand toegestuurd.

Voor alle dagen ontvangt u routes in GPX bestanden. Daarnaast ontvangt u ons digitale roadboek met alle benodigde extra info.

De routes brengen u door de Provincie Veneto en delen van Trentino. Zo rijd je over de mooiste bergpassen zoals Passo san Boldo,  Passo di Giau, Passo di Sella, Passo Pordoi en vele andere passen. De routes zijn zo gemaakt dat er voldoende tijd is om gewoon ergens te stoppen en te genieten van de omgeving, te lunchen of gewoon van een Italiaanse koffie te genieten.

Veneto is een provincie in Italië. De oostelijke Dolomieten en een deel van de Karnische Alpen maken onderdeel uit van Veneto. Ook het deel laagvlakte ligt aan de Adriatische zee. De hoofdstad van Veneto is Venetië. Bij goed weer zou men vanaf de Passo San Boldo Venetië moeten zien liggen.

Just ride that bike!

Italië
Tunnel italie
Binnenland Italië
Italië waterval
Italie waterval
Binnenland Italië
passo di giau italie italy