Vorarlberg oostenrijk

Vorarlberg

Wat een mooie omgeving om ritjes te maken. Vorarlberg in Oostenrijk ligt ingeklemd tussen Duitsland, Zwitserland en Lichtenstein. Vaak zijn de bergtoppen het hele jaar besneeuwd. Als je vroeg in het jaar deze reis gaat maken kan het zijn dat je tussen de sneeuw door kan rijden.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig bij het hotel.

Hotel

Je verblijft in een prachtig Oostenrijks Hotel-Gasthof bij het Plaatsje Imst in Oostenrijk. Het hotel beschikt over een droogkamer voor de motorkleding. Daarnaast beschikt het hotel over relaxruimtes.

Moeilijkheidsgraad

Enige ervaring is aan te raden.

Boek uw reis

€ 575

5 nachten / 6 dagen

€ 660

6 nachten / 7 dagen

€ ?

Op maat gemaakt

Reisbeschrijving

Je verblijft in een authentiek Oostenrijks Alpenhotel voorzien van 3*.  Het hotel staat werkelijk bijna aan de voet van de mooiste bergpas in deze omgeving, de Hahntennjoch. De kamers zijn ruim en beschikken over eigen douche/bad en toilet.  Je kan zelf genieten in de Relax of Welnessruimte terwijl de motor overdekt geparkeerd staat, en de kleding in de droogruimte hangt.

Wil je de heen- en terugreis niet in één keer rijden is er een mogelijkheid om (tegen bijbetaling) een tussenstop met hotel, bij te boeken. De GPX routes met tussenstop worden dan meegestuurd. 

Je ontvangt alle dagroutes op GPX.

Voor iedere dag zijn er routes beschikbaar. Je kan zelf bepalen welke je eerst wilt rijden.

Deze routes voeren je over bekende en onbekende passen. Zo rij je over de Timmelsjoch en een ander moment rij je over de Stelvio of de Timmelsjoch. Ook staat er een mooie route waarbij je langs het mooie Neuschwanstein Castle rijdt. Indrukwekkend mooi. Verder kom je over de Hahntenjoch, Furkajoch, Flexenpass, Fernpass, Silvretta Hochalpstrasse en vele andere mooie indrukwekkende passen. Als bonus is de Stelvio bij deze tocht als route inbegrepen.

Vorarlberg in Oostenrijk ligt ingeklemd tussen Duitsland, Zwitserland en Liechtenstein. Als je vanuit Duitsland aan komt rijden zie je de besneeuwde bergtoppen al liggen. Dit nodigt alleen maar uit om er op een mooie manier heen te rijden. In Vorarlberg liggen mooie bergpassen. Als je vroeg in het seizoen gaat rijden bestaat de kans dat je zelfs langs hoge sneeuwmuren kunt rijden. Het is aan te raden deze route na 1 juni te rijden. In verband met sneeuwval zijn er vaak vroeg in het motorseizoen nog wegen afgesloten.

LET OP!!!! In dit gebied en op vele wegen van onze routes heeft Oostenrijk een verbod ingesteld op motoren met meer dan 95db. Raadpleeg de onderstaande link of jij met jouw motor daar kan/mag rijden. 

 

 

Just ride that bike!

Timmelsjoch passo del rombo suzuki dl650s vstrom
Voralberg
vorarlberg oostenrijk suzuki dl650 vstrom