Individuele reizen

Zelfstandig, met je partner en/of met je vrienden op motorvakantie! Wij zorgen voor de routes, een lekker hotel (of meerdere hotels), het ontbijt en avondeten. Jij gaat lekker rijden en genieten.

In de routes staan mooie fotolocaties, fotobreaks en lunchmogelijkheden aangegeven. En je kan contact met ons opnemen als je vragen of opmerkingen hebt. 

Georganiseerd op avontuur!

Stap op je motor en ga voor een lang weekend of een midweek op motorreis. Deze Winterberg motorreis is zeer geschikt als eerste stap in het buitenland of om gewoon lekker een weekendje weg te zijn terwijl je je favoriete hobby beoefent. We hebben leuke routes met fantastische bochten door de prachtige natuur. 

Even lekker motorrijden bij de buren!

Op maar een paar uur rijden vanaf Nederland ben je ineens in een hele andere wereld! Mooie bochten, prachtige wegdek,  hoogteverschillen en goedkoop tanken. Boek nu je reis om zelfstandig op avontuur te gaan wanneer jij wilt en neem je partner en/of je vrienden mee. De routes brengen je in België, Duitsland en natuurlijk Luxemburg.

Wij zorgen voor de routes, het hotel, het ontbijt en het avondeten, dan kan jij lekker genieten van een heerlijke rit!

Motorrijden door Het Zwarte Woud wat al eeuwen het onderwerp is van mythen en sagen. Als je hier over de prachtige wegen rijdt, begrijp je pas waar al die verhalen vandaan komen. Dit is genieten! Prachtige nieuwe routes die je op de mooiste wegen en plekken rijden. Zorg  ervoor dat je telefoon genoeg ruimte heeft: je gaat fantastische foto’s maken. Of je rijdt de hele dag door! In elk geval kom je in de avond goed tot rust in het heerlijke hotel.

Heb je plannen om ooit een rondreis te maken door de Alpen? Dan is dit de beste voorbereiding. Elke dag de mooiste passen en routes en vergeet je paspoort niet, je ziet de grensovergangen met regelmaat. Het enige grote verschil: je rijdt niet van hotel naar hotel, maar overnacht elke avond in een gezellig familiehotel in Oostenrijk. Vanaf hier is er elke dag een route te rijden welke je kan afstemmen op de weersvoorspelling.

Wat een topreis! Naar Livigno in Noord Italië. Deze reis heeft de mooiste routes met 1 hotel als dagelijkse uitvalsbasis. En wat voor een hotel: geniet dit jaar van een viersterrenhotel waar je geniet van het mooiste uitzicht en heerlijke maaltijden. Dagje op tijd terug in het hotel: neem de gratis bus naar het centrum en ga lekker (tax-free) shoppen. In de winter is dit een populair wintersportgebied, in de zomer is deze omgeving uitermate geschikt voor je motoravontuur!

FAQ

Jazeker! Wij gebruiken het communicatie systeem van Sena. Wij hebben het open Mesh kanaal open staan zodat iedereen met een Sena systeem mee kan doen. Let op: Sena mesh is niet compatibel met andere merken. 

Al onze groepsreizen worden voorgereden door een reisbegeleider van TRIP Motorreizen. Uiteraard mag een ieder beslissen om zelfstandig de routes te rijden.

Al onze routes worden digitaal naar u toegezonden op basis van een .gpx bestand. De routes zijn 100% compatibel met TomTom en Garmin motornavigatiesystemen. Ook ontvangt u van ons een uitgebreid digitaal roadbook met daarin per dag beschreven wat we gaan doen

Wij kunnen kleine reparaties onderweg uitvoeren maar dit beperkt zich natuurlijk tot zaken die onderweg te repareren zijn. Denk aan een lekke band, iets vast zetten of het aanbieden van noodzakelijk gereedschap. Onderdelen vervangen etc kunnen wij uiteraard niet uitvoeren. Ook transport van het voertuig terug naar het hotel bieden wij bijvoorbeeld niet aan. Hier zult u zelf zorg voor moeten dragen door bijvoorbeeld het afsluiten van een verzekering bij de ANWB. Vergeet ook trouwens niet uw reisverzekering te checken. De voorwaarden verschillen namelijk enorm en men stelt behoorlijk strenge eigen aan bijvoorbeeld reparatie onderweg of repatriëring van uw voertuig. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op zodat wij u zo uitgebreid mogelijk kunnen adviseren!

Tsja dat is natuurlijk een ingewikkelde vraag waar zo een twee drie niet op te antwoorden is. Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Niet alles kan maar een hoop wel hoor! Geef dit vooral tijdig aan zodat wij met de hotels contact op kunnen nemen om dit te regelen 🙂

Ideaal! Voor al onze groepsreizen maken wij een groepsgesprek aan in WhatsApp. De reisbegeleiders delen daar elke dag hun live locaties en kunnen op die manier, al ruim voor de start van uw reis, iedereen op de hoogte houden van laatste ontwikkelingen.