Groepsreizen

Je rijdt zelfstandig naar het eerste hotel. Daar zult u ontvangen worden door ons! Na het inchecken heerlijk aan het diner schuiven, in de avond gezellig een drankje en goed uitrusten. Hierna begint het echte werk! Dagen lang sturen & genieten! De dagroutes zullen door ons ‘voorgereden’ worden. Uiteraard kunt u er ook zelf voor kiezen zelfstandig de routes te rijden. 

Prachtige natuur, schitterende wegen en wat een bochten! Dat vinden we allemaal op slechts een paar uurtjes motorrijden van Nederland. We gaan met deze gezellige groepsreis naar het idyllische plaatsje Vianden. Bekend van de prachtige burcht die uitkijkt over het stadje. 4 dagen genieten van al het mooie bochtenwerk wat Luxemburg ons te bieden heeft!

Wat is het lekker rijden in Winterberg. Het ligt om slechts een paar uur rijden van Nederland maar je komt in een totaal andere omgeving terecht. Glooiende wegen, schitterende bochten en wat een prachtige natuur! Door de vriendelijke hoogteverschillen, de overzichtelijke bochten is het echt anders dan bijvoorbeeld Luxemburg. Winterberg ligt midden in het Sauerland. Het Sauerland staat niet voor niets bekend als een walhalla voor motorrijders. Wat een uitgestrekt natuurgebied is dit en wat veel prachtige bochten liggen hier op u te wachten! 

Ga met ons mee op deze prachtige hotelrondreis door Zwitserland, Italië en Oostenrijk! Trek zelfstandig of groepsgewijs van hotel tot hotel en geniet van de bochten onderweg. Van de ene bergpas rijdt u zo de andere bergpas in! De Stelvio, Grossglockner, Gaviapas, Albulapas en nog veel meer! Mocht er onverhoopt weer een pandemie uitbreken en er in reis beperkende maatregelen gelden? Dan krijgt u van ons gegarandeerd het volledig betaalde bedrag terug! Zo blijft het leuk voor iedereen!

Oostenrijk, Slovenië & Italië. De gebieden staan gelijk aan prachtige natuur, een prachtige cultuur en schitterende wegen! De prachtige goed onderhouden wegen van Oostenrijk combineren we met de smalle weggetjes van Slovenië en in Italië gaan we de uitdaging aan met het typisch Italiaanse asfalt! U kunt beslissen de routes zelfstandig te rijden of aan te haken bij de groep onder leiding van de reisleiding. Een ding staat vast. Bij het avondeten en een drankje praten we na over de prachtige routes die we net gereden hebben!

FAQ

Jazeker! Wij gebruiken het communicatie systeem van Sena. Wij hebben het open Mesh kanaal open staan zodat iedereen met een Sena systeem mee kan doen. Let op: Sena mesh is niet compatibel met andere merken. 

Al onze groepsreizen worden voorgereden door een reisbegeleider van TRIP Motorreizen. Uiteraard mag een ieder beslissen om zelfstandig de routes te rijden.

Al onze routes worden digitaal naar u toegezonden op basis van een .gpx bestand. De routes zijn 100% compatibel met TomTom en Garmin motornavigatiesystemen. Ook ontvangt u van ons een uitgebreid digitaal roadbook met daarin per dag beschreven wat we gaan doen

Wij kunnen kleine reparaties onderweg uitvoeren maar dit beperkt zich natuurlijk tot zaken die onderweg te repareren zijn. Denk aan een lekke band, iets vast zetten of het aanbieden van noodzakelijk gereedschap. Onderdelen vervangen etc kunnen wij uiteraard niet uitvoeren. Ook transport van het voertuig terug naar het hotel bieden wij bijvoorbeeld niet aan. Hier zult u zelf zorg voor moeten dragen door bijvoorbeeld het afsluiten van een verzekering bij de ANWB. Vergeet ook trouwens niet uw reisverzekering te checken. De voorwaarden verschillen namelijk enorm en men stelt behoorlijk strenge eigen aan bijvoorbeeld reparatie onderweg of repatriëring van uw voertuig. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op zodat wij u zo uitgebreid mogelijk kunnen adviseren!

Tsja dat is natuurlijk een ingewikkelde vraag waar zo een twee drie niet op te antwoorden is. Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Niet alles kan maar een hoop wel hoor! Geef dit vooral tijdig aan zodat wij met de hotels contact op kunnen nemen om dit te regelen 🙂

Ideaal! Voor al onze groepsreizen maken wij een groepsgesprek aan in WhatsApp. De reisbegeleiders delen daar elke dag hun live locaties en kunnen op die manier, al ruim voor de start van uw reis, iedereen op de hoogte houden van laatste ontwikkelingen.