over ons

Robert Vroon

Sinds 1995 rij ik dagelijks rond op de motor en sinds 2013 organiseer ik motorritten. Van dagritten met tourclubs, meerdaagse ritten met vrienden en collega’s tot hele vakanties! Het is altijd mijn hobby geweest en nu doe ik het met heel veel plezier professioneel. Naast TRIP motorreizen werk ik als Senior Tactische Opsporing bij de politie-eenheid Rotterdam.

Guido Wellig

In 2014 heb ik mijn motorrijbewijs behaald en ben ik direct opgestapt om de wegen in België, Duitsland en Luxemburg te verkennen. Aangezien ik naar de Alpen wilde, ben ik meegegaan met TRIP Motorreizen en sindsdien op heel veel ritten meegeweest. Het begeleiden van motorreizen is een prachtige uitdaging naast mijn internationale werk binnen Finance.

TRIP Motorreizen

TRIP Motorreizen is in 2019 opgericht door Robert Vroon en Rob van Dam. In vier jaar tijd hebben zij een naam neergezet binnen de motorreizenwereld. In 2023 heeft Rob besloten om TRIP Motorreizen te verlaten en is er een nieuwe partner gevonden in Guido Wellig die een regelmatige gast is geweest en veel interesse heeft in de organisatie.

TRIP Motorreizen biedt zowel individuele reizen als gezellige groepsreizen aan. Met de groepsreizen begeleiden we jullie graag over de mooiste wegen van Europa en regelen we alles voor onze gasten en rijden we als voorrijder voor de rijders die graag in een groep rijden. Uiteraard kan je ook beslissen om dagritten zelstandig te rijden. ’s Avonds treffen we elkaar weer in het hotel en praten we graag gezamenlijk na over de rit en bespreken we de rit van morgen. Elke avond maken we er samen een gezellige avond van.

Routes & hotels

Robert is de man van de routes en hij weet voor elke rit weer de mooiste routes te maken die hij voor vertrek nog controleert op werkzaamheden en afsluitingen. Elke keer als we in de omgeving rijden, vinden we nieuwe plekjes en wegen die verwerkt worden in de nieuwe routes. We kijken daarnaast naar de beste en mooiste routes om zoveel mogelijk moois te zien en te rijden op een dag. Bereid je voor op een rit met de grote passen van naam die je als motorrijder gereden moet hebben en de mooiste weggetjes die niet eens een straatnaam hebben!

Met de uitgebreide ervaring op internationale motorreizen zijn alle hotels met zorg gekozen en kennen we van veel hotels de eigenaren (en het personeel) persoonlijk. We zoeken hotels waar de motoren veilig kunnen worden gestald, waar we kunnen uitrusten op goede bedden en waar de maaltijden goed zijn. Dit zijn vaak traditionele familiehotels waar gastvrijheid op één staat. Vaak is er ook een vorm van ontspanning in de vorm van zwembad of sauna om bij te komen na een lange dag rijden.