individuele reis vianden, Luxemburg
2024

Op avontuur naar Vianden!

Reis alleen of met je vrienden (of partner) naar Vianden in Luxemburg. Geniet van de natuur en de prachtige wegen die je in Luxemburg en Duitsland brengen.

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in een afgesloten garage bij het hotel of onder een afdak direct naast het hotel.

Hotel

In het historische centrum van Vianden verblijf je in een prachtig drie-sterren hotel met uitstekende bedden. Na een dag rijden, kan je gratis gebruik maken van het zwembad en sauna van het naastgelegen hotel.

Moeilijkheidsgraad

Luxemburg is geschikt voor alle rijders ongeacht ervaring. Uitermate geschikt voor een eerste reis buiten Nederland of om weer lekker het internationale motorseizoen te starten.

€ 439,-

(Op basis van 4 dagen en 3 nachten)

Indien je op zoek bent naar een mooie reis naar Vianden, maar je wilt langer op reis: geweldig idee!
Stuur ons een mail op info@tripmotorreizen.nl en we nemen contact met je op om je plannen te bespreken.

Reisbeschrijving

Deze reis naar Vianden in Luxemburg is een erg populaire reis en dat is niet zomaar! Op maar een paar uur sturen van Nederland ligt Luxemburg. Een prachtig land met schitterende natuur en goed onderhouden wegen. Er zijn ontzettend veel bochtige wegen in Luxemburg met ook nog eens mooie hoogteverschillen. Volop genieten!

Door de gunstige ligging van Luxemburg brengen de routes je ook nog over wat leuke kronkelige wegen in de Belgische Ardennen en de Duitse Eiffel en het Moezel gebied!

In het historische centrum van Vianden verblijf je in een prachtig drie-sterren hotel met uitstekende bedden. Na een dag rijden, kan je gratis gebruik maken van het zwembad en sauna van het naastgelegen hotel. Je parkeert in de afgesloten parkeergarage in de buurt van het hotel of onder een afdak naast het hotel. ‘s-Ochtends geniet je van een prima ontbijtbuffet en in de avond krijg je een heerlijke warme maaltijd voorgeschoteld.

Geniet na het eten nog van een drankje in de bar van het hotel en dan vroeg het mandje in, want morgen ga je weer flinke kilometers maken.

Start je avontuur vanaf een centraal punt in Nederland. Vandaar brengt de route je langs prachtige wegen en kom je eind van de middag aan bij je hotel. Wij leveren de routes voor heen- en terugreis vanaf een centraal punt, maar je kan natuurlijk ook zelf je routes bepalen op heen- en terugreis.

Ruim voordat je avontuur begint, krijg je van ons de routes aangeleverd. De routes zijn zorgvuldig gecontroleerd en worden aangeleverd in gpx wat prima in te lezen is op Garmin en TomTom systemen (altijd herberekenen uitzetten).

We hebben heerlijke routes uitgezet met de mooiste bochten en uitzichten. Door de prachtige natuur rijdend, zien we oude kastelen en moderne huizen. Uiteraard mag de mini Stelvio niet ontbreken: de Kautenbach!

De routes zijn in verschillende richtingen uitgezet zodat elke dag via een andere kant Vianden wordt verlaten. Dit helpt ook om de volgorde van de dagroutes aan te passen als er regen wordt verwacht.

Aan het einde van elke dag tank je de motor(en) goedkoop af zodat je elke ochtend gelijk weer van start kan.

Luxemburg staat bekend om de prachtige natuur, glooiende landschap en schitterende en goed onderhouden wegen. Uiteraard zijn de benzineprijzen in Luxemburg zeer gunstig! En dat op maar een aantal uur sturen van Nederland. Ideaal voor een korte weekend break of een midweek ertussenuit! 

Just ride that bike!