groepsreis winterberg duitsland
3 oktober - 6 oktober 2024

ga je mee naar Winterberg?

Is er een mooiere manier om het motorseizoen af te sluiten dan een gezellig weekend naar Winterberg? Mooie lange glooiende bochten, de natuur, een grote bar waar we als groep heerlijk kunnen praten en genieten. Of je nu dit jaar al door heel Europa bent geweest of dit zelfs je allereerste reis naar het buitenland is: hier wil je bij zijn!

Parkeren

De motoren kunnen na een lekkere dag rijden, geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

Verblijf in een heerlijk hotel in Winterberg. Het verblijf is op basis van half pension dus om het ontbijt en avondeten hoef je je geen zorgen te maken. En wil je na een heerlijke dag motorrijden even ontspannen? Het verblijf is inclusief gebruik van het verwarmde zwembad en de sauna.

Moeilijkheidsgraad

Het mooiste aan deze reis naar Winterberg is dat hij toegankelijk is voor elke soort motorrijder. Of dit nu je eerste meters in de bergen (heuvels) zijn of dat je lekker een cooling down doet van het motorseizoen. Boven alles is het genieten van de mooie natuur relatief dicht bij huis.

€ 429,-

donderdag 3 oktober 2024 - zondag 6 oktober 2024

Reisbeschrijving

Je gelooft het bijna niet, maar op slechts een paar uren rijden van Nederland ligt er een complete andere wereld voor de motorrijder. Glooiende wegen, schitterende bochten en prachtige natuur! Door de vriendelijke hoogteverschillen en de overzichtelijke bochten is het echt anders dan bijvoorbeeld Luxemburg. Winterberg ligt midden in het Sauerland. Het Sauerland staat niet voor niets bekend als een walhalla voor motorrijders.

Grootste pluspunt van deze groepsreis is gezelligheid met de groep en de reisbegeleiders. Wij rijden altijd met een voor- en  achterrijder. Je hoeft je op deze manier nooit druk te maken over de route of over bijzondere plekjes en/of leuke restaurantjes. Wil je toch liever de route(s) zelf rijden? Lekker doen! Je bent vrij om zelf te kiezen wat je gaat doen. Onderweg, tijdens het eten of ‘s-avonds treffen wij elkaar weer om lekker na te praten!

Je verblijft in een drie sterren hotel in het toeristische stadje Winterberg. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant, een prachtig verwarmd zwembad en een heerlijke sauna. Zo kan je na een dag motorrijden heerlijk ontspannen.

Zo dichtbij en toch zo anders! Winterberg in Duitsland ligt slechts op enkele uren rijden vanaf Utrecht. We verzamelen bij de grens van Nederland met Duitsland ter hoogte van de A12. Vandaar rijden we gezamenlijk een mooie route naar ons hotel. Op de terugweg komen we ook weer moe en voldaan terug op dit centrale punt.

We bieden je elke dag aan gezellig met ons mee te gaan, maar uiteraard kan je ook zelf beslissen dit prachtige gebied zelf te verkennen. Als je met ons meerijdt hebben we mooie fotomomenten, mooie plekken voor foto’s en gezamenlijke koffie- en lunchpauzes.

De routes worden vooraf aangeleverd in gpx. Wij sturen je deze routes toe per mail, maar ze zijn ook via ons aan te maken evenement in Mijn Route App te downloaden.

Winterberg ligt midden in het Sauerland. In de winter een zeer populair ski gebied maar in de rest van het jaar uitstekend geschikt om met de motor te verkennen. Wat een wegennetwerk ligt hier op je te wachten. Een prachtig glooiend landschap met ontelbaar veel bochten, schitterende natuur en prachtige dorpjes, steden en meren. Het is genieten. 

Just ride that bike!

De begeleiders van deze motorreis

Guido Wellig

Eigenaar & reisbegeleider TRIP Motorreizen

In 2014 heb ik mijn motorrijbewijs behaald en ben ik direct opgestapt om de wegen in België, Duitsland en Luxemburg te verkennen. Aangezien ik naar de Alpen wilde, ben ik meegegaan met TRIP Motorreizen en sindsdien op heel veel ritten meegeweest. Het begeleiden van motorreizen is een prachtige uitdaging naast mijn internationale werk binnen Finance.

Dylan Kamphuis

Reisbegeleider

Ik ben inmiddels een aantal keren met TRIP Motorreizen mee op reis geweest waaronder de Koningsrit door de Alpen en Dolomieten. De ritten zijn voor mij elke keer weer een avontuur met een nieuwe groep mensen waar de samenhorigheid van motorrijders en de gezelligheid voor mij elke keer de reden is geweest om weer een nieuwe reis te boeken. In 2024 ga ik voor het eerst mee als begeleider en ik heb er enorm veel zin in om met jullie op reis te gaan!