Groepsreis het zwarte woud, duitsland
8 mei - 12 mei 2024

Ga je mee naar Het zwarte woud?

De nieuwe reis! We gaan naar het Zwarte Woud. Te vaak zijn we er doorheen gestuurd op weg naar het Zuiden en elke keer kwamen we weer nieuwe mooie wegen tegen. Hier moest een reis voor gemaakt worden!

Parkeren

Na een lange dag rijden, parkeren we de motoren veilig bij het hotel. Voor de mensen die extra zuinig zijn op de motorfiets, is er beperkt ruimte beschikbaar binnen de parkeergarage. De begeleiders parkeren de motoren sowieso buiten.

Hotel

We verblijven dit extra lange weekend in een heerlijk hotel waar we heerlijk zullen genieten van de gastvrijheid die zo kenmerkend is voor Het Zwarte Woud. Na een lekkere dag rijden, zal er voor ons een goede maaltijd klaarstaan en zullen we met de lokale verfrissingen onze dorst lessen. Uiteraard moet er nagepraat worden over de natuur en de fantastische wegen van Het Zwarte Woud.

Moeilijkheidsgraad

Het Zwarte Woud heeft hele mooie wegen om heerlijk over te touren. Dit is zeker prima te doen voor motorrijders die enige ervaring hebben. De routes in Het Zwarte Woud zijn leuk uitdagend, maar de uitdaging zit op de afstand naar het hotel van deze reis. Als je enige tijd kan zitten, snel boeken!

€ 599,-

woensdag 8 mei 2024 - zondag 12 mei 2024

Reisbeschrijving

We verblijven in een heerlijk familiehotel op basis van halfpension (ontbijt en diner zijn inbegrepen). Onze vriendelijke gastfamilie zal ervoor zorgen dat het ons aan niets ontbreekt. Het hotel staat in een prachtige omgeving. Na een dag heerlijk rijden, zullen wij goed kunnen uitrusten en genieten van de gastvrijheid van Het Zwarte Woud.

De woensdag en zondag staan in het teken van de heen- en terugreis. Deze dagen krijg je routes van ons die je zelfstandig kunt rijden. Je kan natuurlijk ook zelf een route uitzetten (direct naar het hotel of naar huis). Hierdoor heeft iedereen de kans er zo lang of zo kort over te doen als hij/zij zelf wilt. De begeleiders zien je graag op woensdag aan het einde van de middag in het hotel!

Voor we onze reis aanvangen, krijg je de routes van deze rit doorgemaild en delen we deze via de site van My Route App waar we ook een evenement aanmaken met alle routes. De routes zijn zorgvuldig gecontroleerd en worden aangeleverd in gpx wat prima in te lezen is op Garmin en TomTom systemen (altijd herberekenen uitzetten).

Zoals eerder vermeld en sommige hebben gezien in een post van Robert: dit is een nieuwe reis met de mooiste wegen die Het Zwarte Woud te bieden heeft. Drie dagen lang rijden we door de prachtige natuur en over de lekkerste wegen die er te vinden zijn in dit gebied.

Het Zwarte Woud is het sprookjesbos van Duitsland, maar dan met heerlijke wegen om motor op te rijden. Op avontuur door een geweldig natuurgebied wat prima aan te rijden is vanaf Nederland. Je rijdt door het grootste bosgebied van Duitsland met voornamelijk dennen- en sparrenbomen. Rij met ons mee door dalen en over bergen (bergjes). De routes brengen je over grotere en kleine wegen op de mooiste plekken.

Just ride that bike!

De begeleiders van deze motorreis

Robert Vroon

Eigenaar & reisbegeleider TRIP Motorreizen

Sinds 1995 rij ik dagelijks rond op de motor en sinds 2013 organiseer ik motorritten. Van dagritten met tourclubs, meerdaagse ritten met vrienden en collega’s tot hele vakanties! Het is altijd mijn hobby geweest en nu doe ik het met heel veel plezier professioneel. Naast TRIP motorreizen werk ik als Senior Tactische Opsporing bij de politie-eenheid Rotterdam.

 

Guido Wellig

Eigenaar & reisbegeleider TRIP Motorreizen

In 2014 heb ik mijn motorrijbewijs behaald en ben ik direct opgestapt om de wegen in België, Duitsland en Luxemburg te verkennen. Aangezien ik naar de Alpen wilde, ben ik meegegaan met TRIP Motorreizen en sindsdien op heel veel ritten meegeweest. Het begeleiden van motorreizen is een prachtige uitdaging naast mijn internationale werk binnen Finance.

Eelco Bogaards

Reisbegeleider

Vanaf de start van TRIP Motorreizen ben ik met ze op reis geweest. Na een aantal motorreizen, ben ik gevraagd om vaste begeleider te worden. Motorrijden gaat bij mij om het genieten van het rijden, de prachtige omgeving en het lachen met elkaar. Niets is zo gezellig als motorrijders onder elkaar terwijl we op reis zijn.

Ik rij een BMW R1200 GS Adventure.