individuele reis het zwarte woud, duitsland
2024

op avontuur naar Het zwarte woud?

We hebben een nieuwe reis die we aanbieden als groepsreis of die je lekker met je partner en/of vrienden kan boeken bij ons! Het Zwarte Woud! Sprookjesachtig mooi. De natuur, de wegen, en wat hebben we geweldige routes uitgezet!

Parkeren

Na een lange dag rijden, parkeer je de motoren veilig bij het hotel. Voor de mensen die extra zuinig zijn op de motorfiets, is er (beperkt) ruimte beschikbaar binnen de parkeergarage.

Hotel

Vijf dagen en vier nachten verblijf je in een heerlijk hotel waar je heerlijk zult genieten van de gastvrijheid die zo kenmerkend is voor Het Zwarte Woud. Na een lekkere dag rijden, zal er een goede maaltijd voor je klaarstaan en drink je natuurlijk een lokale verfrissing.

Moeilijkheidsgraad

Het Zwarte Woud heeft hele mooie wegen om heerlijk over te touren. Dit is zeker prima te doen voor motorrijders die enige ervaring hebben. De routes in Het Zwarte Woud zijn leuk uitdagend, maar de uitdaging zit op de afstand naar het hotel van deze reis. Als je enige tijd kan zitten, snel boeken!

€ 589,-

(Op basis van 5 dagen en 4 nachten)

Reisbeschrijving

Je verblijft in een heerlijk familiehotel op basis van halfpension (ontbijt en diner zijn inbegrepen). Onze vriendelijke gastfamilie zal ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Het hotel staat in een prachtige omgeving. Na een dag heerlijk rijden, zal je goed kunnen uitrusten en genieten van de gastvrijheid van Het Zwarte Woud.

De eerste en laatste dag staan in het teken van de heen- en terugreis. Deze dagen krijg je routes van ons die je zelfstandig kunt rijden. Je kan natuurlijk ook zelf een route uitzetten (direct naar het hotel of naar huis). 

Voor je de reis aanvangt, krijg je de routes van deze rit doorgemaild. De routes zijn zorgvuldig gecontroleerd en worden aangeleverd in gpx wat prima in te lezen is op Garmin en TomTom systemen (altijd herberekenen uitzetten).

Zoals eerder vermeld en sommige hebben gezien in een post van Robert: dit is een nieuwe reis met de mooiste wegen die Het Zwarte Woud te bieden heeft. Drie dagen lang rij je door de prachtige natuur en over de lekkerste wegen die er te vinden zijn in dit gebied.

Het Zwarte Woud is het sprookjesbos van Duitsland, maar dan met heerlijke wegen om motor op te rijden. Op avontuur door een geweldig natuurgebied wat prima aan te rijden is vanaf Nederland. Je rijdt door het grootste bosgebied van Duitsland met voornamelijk dennen- en sparrenbomen. Rij door dalen en over bergen (bergjes). De routes brengen je over grotere en kleine wegen op de mooiste plekken.

Just ride that bike!