Groepsreizen

Afhankelijk van de reis rij je zelfstandig naar het eerste hotel of naar een verzamelpunt waar je door ons wordt ontvangen. Elke reis begint met een introductie waarna het avontuur kan beginnen. Elke avond hebben we een gezamenlijk diner en praten we graag na over de dag en ieder zijn belevingen onder het genot van een drankje. Bereid je voor op dagen lang lekker sturen op routes waar we zelf de routes voorrijden of waar je zelfstandig de routes zult volgen. Van het begin tot het einde genieten!

We trappen het seizoen af met een heerlijke rit in Luxemburg. Vier dagen genieten van zoveel mooie bochten, schitterende natuur en gezelligheid. We verblijven in Vianden, een prachtige oude stad met een schitterende burcht. Geschikt voor het weer inkomen in het nieuwe motorseizoen en gezellige rijders die wel eens buiten Nederland willen rijden.

Deze rit is geschikt voor alle motorrijders met enige ervaring

Een nieuwe reis bij TRIP Motorreizen! Te vaak zijn we door Het Zwarte Woud gereden of hebben we er overnacht op weg naar de bergen, maar wat is dit mooi: hier moesten we wat mee. Ga mee vijf dagen genieten in het prachtige Zwarte Woud. Geniet van lange bochten, hoogteverschil, de ongeveënaarde natuur op fantatische nieuwe routes. ’s Avonds bijkomen en napraten in een luxe hotel. Echt een reis waarbij je elke avond foto’s naar huis stuurt om te laten zien wat je nu weer hebt meegemaakt.

Deze rit is geschikt voor motorrijders die een tijd in het zadel kunnen zitten: je komt er niet zomaar.

De Koningsrit van TRIP Motorreizen: negen dagen van hotel naar hotel! Bagage op de motor en op pad door Zwitserland, Italië en Oostenrijk. Rij zelfstandig of met de groep en geniet van de mooiste plekken: de Stelvio, Grossglockner, Gaviapas, Albulaspas en nog heel veel meer passen en wegen die je straks kan afstrepen van je motor-bucketlist! Een fantastische reis met lange dagen sturen.

Deze Alpenrit is een motorreis voor de gevorderde motorrijder. We gaan van hotel naar hotel en er zijn geen shortcuts. Als je twijfelt of je een ervaren motorrijder bent: neem contact met ons op en we bespreken het graag!

Deze reis hebben wij al meerdere keren aangeboden, maar wordt steeds vaker geboekt als opstap voor onze Koningsrit. We pakken al hele mooie passen mee en maken lange dagen, maar we komen elke avond terug bij ons familiehotel. Naar en van het hotel met de bagage, maar tijdens de rijdagen kan je lekker licht rijden of zelfs je koffers achterlaten. Rij mee over de goed onderhouden wegen in Oostenrijk, rij een dag over de smalle weggetjes in Slovenië en we slaan het Italiaanse asfalt niet over. Een prima reis om zelfstandig de dagroutes te rijden of met de groep mee te rijden.

Neem je buitenland ervaring mee, deze reis is geschikt voor ervaren motorrijders, maar door het vaste hotel, is hij erg goed te doen.

Komen onze reisdata voor de Koningsrit in juni niet uit? Niet getreurd: we doen hem dit jaar gewoon nog een keer. Elk jaar krijgen we meer aanvragen dan we mensen mee kunnen nemen, vandaar dat we hem komend jaar twee keer willen rijden.

Zie de omschrijving van onze topper bij de reisdata in juni.

Is er een betere manier om het seizoen af te sluiten, dan een lang weekend Winterberg? Relatief dichtbij en volop genieten. Met deze laatste groepsreis van seizoen 2024 vatten we het allemaal samen: mooie glooiende wegen gevat in prachtige routes, de hele dag in het zadel, prachtige uitzichten en gezellige avonden samen.

Deze reis is zeer geschikt voor mensen met minder ervaring in het buitenland. De ervaren motorrijders zullen natuurlijk ook een heerlijk weekend hebben. Deze reis is geschikt voor iedere motorrijder!

FAQ

Jazeker! Wij gebruiken het communicatiesysteem van SENA. Hier hebben we direct of middels een adapter toegang tot de SENA-Mesh. Wij gebruiken hier een open kanaal wat voor iedereen toegankelijk is. Let op: Sena Mesh is niet compatibel met andere merken.

Al onze groepsreizen worden voorgereden door een reisbegeleider van TRIP Motorreizen. Uiteraard staat het je volledig vrij om zelfstandig de routes te rijden. We blijven dan tijdens de dag wel graag in contact door bijvoorbeeld locaties te delen en wij zijn ook tijdens de rit te bereiken.

Al onze routes worden voor de reis per mail toegezonden op basis van gpx bestanden. Daarnaast worden ze ook aangeboden via Mijn Route App binnen het evenement wat we daar vooraf aanmaken.

De routes zijn 100% compatibel met TomTom en Garmin motornavigatiesystemen. Ook ontvang je van ons een uitgebreid digitaal roadbook met daarin per dag beschreven wat we gaan doen.

Wij kunnen kleine reparaties onderweg uitvoeren maar dit beperkt zich natuurlijk tot zaken die onderweg te repareren zijn. Denk aan een lekke band, iets vast zetten of het aanbieden van noodzakelijk gereedschap. Onderdelen vervangen en andere serieuze gekkigheid kunnen wij uiteraard niet uitvoeren.

Ook transport van het voertuig terug naar het hotel of zelfs naar huis bieden wij bijvoorbeeld niet aan. Hier zal je zelf zorg voor moeten dragen door bijvoorbeeld het afsluiten van een uitgebreid lidmaatschap van de ANWB en/of reisverzekering.

Over reisverzekering gesproken: vergeet vooraf niet je reisverzekering te checken. De voorwaarden verschillen namelijk enorm en men stelt behoorlijk strenge eisen aan bijvoorbeeld reparatie onderweg of repatriëring van je motor.

Heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op zodat wij je zo uitgebreid mogelijk kunnen adviseren!

De meest gestelde vraag waar wij geen direct antwoord op kunnen geven.

In dit geval: bij twijfel, neem contact met ons op. We zijn gewend om te praten met mensen die zichzelf onderschatten (en overschatten) en in een persoonlijk gesprek kunnen we een spiegel voorhouden op basis van onze ervaringen als rijder en als begeleiders. 

Uiteraard! We leven in 2023/2024 en de hotels zijn gewend om verzoeken met betrekking tot dieetwensen te krijgen. De uitvoering ervan is wisselend, maar we hebben tot nu toe altijd een passende oplossing gevonden.

Ook bij TRIP Motorreizen is WhatsApp niet meer weg te denken. Bij al onze groepsreizen maken we een aparte appgroep. 

Voordat we op reis gaan delen we hier tips en tricks en bespreken we de reis. Tijdens de reis delen de reisbegeleiders elke dag hun live locaties en vragen we solo-rijders om de locatie eveneens te delen. Daarnaast geven we tijdens de reis updates over vertrektijd, tijd van diner etc