Motormeiden bochten-
festijn sauerland
-
duitsland
23 mei - 26 mei 2024
*VOLGEBOEKT*

de motormeiden gaan naar winterberg!

Vier dagen op reis met Motormeiden en TRIP Motorreizen! Vanaf het verzamelpunt in buurt van Arnhem begint ons avontuur naar Winterberg al. We gaan heerlijke lange glooiende bochten rijden, genieten van de natuur en als we terug zijn van een dag sturen genieten we van de grote bar waar we als groep heerlijk kunnen praten en genieten.

Parkeren

De motoren kunnen na een lekkere dag rijden, geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

Verblijf in een heerlijk hotel in Winterberg. Het verblijf is op basis van half pension dus om het ontbijt en avondeten hoef je je geen zorgen te maken. En wil je na een heerlijke dag motorrijden even ontspannen? Het verblijf is inclusief gebruik van het verwarmde zwembad en de sauna.

Moeilijkheidsgraad

Het mooiste aan deze reis naar Winterberg is dat hij toegankelijk is voor elke soort motorrijder. Of dit nu je eerste meters in de bergen (heuvels) zijn of dit je zoveelste motorreis is. Boven alles is het genieten van de mooie natuur relatief dicht bij huis.

€ 429,-

donderdag 23 mei 2024 - zondag 26 mei 2024

Reisbeschrijving

Je gelooft het bijna niet, maar op slechts een paar uren rijden van Nederland ligt er een complete andere wereld voor de motorrijder. Glooiende wegen, schitterende bochten en prachtige natuur! Door de vriendelijke hoogteverschillen en de overzichtelijke bochten is het echt anders dan bijvoorbeeld Luxemburg. Winterberg ligt midden in het Sauerland. Het Sauerland staat niet voor niets bekend als een walhalla voor motorrijders.

Wij zorgen voor reisbegeleiding waardoor je je nooit druk te maken over de route of over bijzondere plekjes en/of leuke restaurantjes. Wil je toch liever de route(s) zelf rijden? Lekker doen! Je bent vrij om zelf te kiezen wat je gaat doen. Onderweg, tijdens het eten of ‘s-avonds treffen wij elkaar weer om lekker na te praten!

Je verblijft in een drie sterren hotel in het toeristische stadje Winterberg. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant, een prachtig verwarmd zwembad en een heerlijke sauna. Zo kan je na een dag motorrijden heerlijk ontspannen.

Zo dichtbij en toch zo anders! Winterberg in Duitsland ligt slechts op enkele uren rijden vanaf Utrecht. We verzamelen bij de grens van Nederland met Duitsland ter hoogte van de A12. Vandaar rijden we gezamenlijk een mooie route naar ons hotel. Op de terugweg komen we ook weer moe en voldaan terug op dit centrale punt.

We bieden je elke dag aan gezellig met ons mee te gaan, maar uiteraard kan je ook zelf beslissen dit prachtige gebied zelf te verkennen. Als je met ons meerijdt hebben we mooie fotomomenten, mooie plekken voor foto’s en gezamenlijke koffie- en lunchpauzes.

De routes worden vooraf aangeleverd in gpx. Wij sturen je deze routes toe per mail, maar ze zijn ook via ons aan te maken evenement in Mijn Route App te downloaden.

Winterberg ligt midden in het Sauerland. In de winter een zeer populair ski gebied maar in de rest van het jaar uitstekend geschikt om met de motor te verkennen. Wat een wegennetwerk ligt hier op je te wachten. Een prachtig glooiend landschap met ontelbaar veel bochten, schitterende natuur en prachtige dorpjes, steden en meren. Het is genieten. 

Just ride that bike!

De begeleiders van deze motorreis

Guido Wellig

Eigenaar & reisbegeleider TRIP Motorreizen

In 2014 heb ik mijn motorrijbewijs behaald en ben ik direct opgestapt om de wegen in België, Duitsland en Luxemburg te verkennen. Aangezien ik naar de Alpen wilde, ben ik meegegaan met TRIP Motorreizen en sindsdien op heel veel ritten meegeweest. Het begeleiden van motorreizen is een prachtige uitdaging naast mijn internationale werk binnen Finance.

Frank van Elst

Reisbegeleider

Mijn avontuur als begeleider bij TRIP Motorreizen is ook begonnen als vaste klant. Ik ben op meerdere reizen meegeweest waarvan driemaal de Koningsrit in de Alpen, tweemaal Livigno en ga zo maar door. Ik geniet vreselijk van het motorrijden en de gezelligheid voor, tijdens en na een rit. Haarspeldbochten om een berg op te komen, samen genieten van de overwinning boven te zijn gekomen en dan weer afdalen: het blijft elke keer weer een belevenis.

Inmiddels heb ik mijn BMW ingeruild voor een YAMAHA Super Tenere waar ik heerlijk mee kan touren.