Groepsreis Karinthië, Slovenië & dolomieten
23 juni - 29 juni 2024
*VOLGEBOEKT*

Ga je mee naar Karinthië?

Oostenrijk, Slovenië & Italië. Drie landen in 1 reis! Een combinatie van natuur, cultuur en schitterende wegen. Mooie lange bochten, smalle weggetjes en werkelijk van alles wat verwerkt in geweldige routes met bekende hoogtepunten als de Grossglockner en nog een aantal bekende namen. Je kan zelf beslissen de routes zelfstandig te rijden of aan te haken bij de groep onder leiding van de reisbegeleiding.

Parkeren

We parkeren de motoren in de zeer ruime en 's-nachts afgesloten parkeergarage van het hotel. Je kan hier zelfs je motor wassen na een dag stof te hebben verzameld.

Hotel

Genieten van een typisch familiehotel op de top van een berg op 1.000 meter hoogte met prachtig uitzicht over de Karnische Alpen.
Karinthië kenmerkt zich door een geweldige mix van culturen waarbij gastvrijheid centraal staat en dat ga je ervaren!

Moeilijkheidsgraad

Wij zien deze reis als een opstapreis voor de hotelrondreis naar de Alpen. Een deel van de passen uit die route komt ook voor in deze geweldige reis. Het voordeel van deze reis is dat we elke avond in hetzelfde fijne hotel verblijven en je alleen naar dit hotel toe moet komen en vanaf daar weer op huis aan zal rijden met je bagage.
Je hebt natuurlijk wel al de nodige kilometers op je motor gemaakt in het buitenland en je bent niet bang om lange dagen in het zadel te zitten en lange afstanden te maken. Er is zoveel te zien: dat moet je allemaal meekrijgen.

€ 799,-

zondag 23 juni 2024 - zaterdag 29 juni 2024

Reisbeschrijving

Je verblijft op een prachtige locatie in de bossen van Oostenrijk. Het familiehotel staat vlakbij het 3-landenpunt van Oostenrijk, Italië en Slovenië. Het verblijf is inclusief de overnachtingen, ontbijt, diner en toeristenbelasting. De motoren staan elke nacht in de ruime parkeergarage van het hotel.

De heen en terugreis is op eigen gelegenheid. Uiteraard kan er voor de heen- en terugreis een tussenovernachting geboekt worden zodat je de lange reis kunt opbreken. Je krijgt er dan van ons mooie toeristische routes bij. Deze routes bestaan uit stukken snelweg en secundaire toeristische wegen. 

De extra overnachting is in een mooi hotel op basis van half pension, dus inclusief diner en ontbijt. Voor een eenpersoonskamer kost deze tussenovernachting € 168,- per persoon per nacht. Op basis van een tweepersoonskamer kost deze tussenovernachting € 129,- per persoon per nacht.

We hebben prachtige routes gepland staan voor deze reis die je over de meest uiteenlopende wegen brengen in de drie landen. We hebben de routes zo uitgezet dat we ze kunnen omgooien als het weer in een bepaalde richting tegenvalt.

De routes zijn zo lang dat je elke dag ongeveer tussen de vijf en zes uur in het zadel zit. Daardoor hebben we meer dan voldoende ruimte om mooie foto’s te maken en te genieten van koffiepauzes en lunch.

Voor we op reis gaan, onvang je alle routes in gpx welke uitstekend werken op Garmin en TomTom navigatiesystemen.

Of we wat wegen en passen willen noemen die je gaat rijden? Sure: Grossglockner, Staller Sattel, Passo del Pura en nog zoveel meer!

Wat een verschil en toch zo dichtbij elkaar. Motorreizen hier is fantastisch! Oostenrijk onderscheidt zich door het mooie asfalt in tegenstelling tot Italië en Slovenië. In Italië rij je tussen de prachtige rotsformaties van de Dolomieten. In Slovenië is het prachtig toeren over de smalle bergwegen. En waar je ook rijdt: onderweg is het genieten van de omgeving. De definitie van een motorvakantie!

Just ride that bike!

De begeleiders van deze reis

Guido Wellig

Eigenaar & reisbegeleider TRIP Motorreizen

In 2014 heb ik mijn motorrijbewijs behaald en ben ik direct opgestapt om de wegen in België, Duitsland en Luxemburg te verkennen. Aangezien ik naar de Alpen wilde, ben ik meegegaan met TRIP Motorreizen en sindsdien op heel veel ritten meegeweest. Het begeleiden van motorreizen is een prachtige uitdaging naast mijn internationale werk binnen Finance.

Eelco Bogaards

Reisbegeleider

Vanaf de start van TRIP Motorreizen ben ik met ze op reis geweest. Na een aantal motorreizen, ben ik gevraagd om vaste begeleider te worden. Motorrijden gaat bij mij om het genieten van het rijden, de prachtige omgeving en het lachen met elkaar. Niets is zo gezellig als motorrijders onder elkaar terwijl we op reis zijn.

Ik rij een BMW R1200 GS Adventure.