Groepsreis vianden, Luxemburg
25 april - 28 april 2024
*VOLGEBOEKT*

Ga je mee naar vianden?

De eerste groepsreis van het jaar! Prachtige wegen, schitterende natuur en goedkoop tanken. Dat allemaal op maar een paar uur sturen vanuit Nederland.

Parkeren

De motoren kunnen geparkeerd worden in een afgesloten garage bij het hotel of onder een afdak direct naast het hotel.

Hotel

In het historische centrum van Vianden verblijven we in een prachtig drie-sterren hotel met uitstekende bedden. Na een dag rijden, kan je gratis gebruik maken van het zwembad en sauna van het naastgelegen hotel.

Moeilijkheidsgraad

Luxemburg is geschikt voor alle rijders ongeacht ervaring. Uitermate geschikt voor een eerste reis buiten Nederland of om weer lekker het internationale motorseizoen te starten.

€ 439,-

donderdag 25 april 2024 - zondag 28 april 2024

Reisbeschrijving

In het historische centrum van Vianden verblijven we in een prachtig drie-sterren hotel met uitstekende bedden. Na een dag rijden, kan je gratis gebruik maken van het zwembad en sauna van het naastgelegen hotel. We parkeren in de afgesloten parkeergarage in de buurt van het hotel of onder een afdak naast ons hotel. ‘s-Ochtends genieten we van een prima ontbijtbuffet en in de avond krijgen we een heerlijke warme maaltijd voorgeschoteld (inclusief een pizza-avond).

Voor we moe en voldaan het bed induiken, sluiten we de avonden graag af met gezelligheid en delen we mooie verhalen als gelijkgestemden onder elkaar.

We beginnen de groepsreis bij onze verzamelplaats bij Nederweert. Nadat we kennis hebben gemaakt, start ons avontuur! Deze eerste dag brengt ons door prachtige bossen in Belgie en langs de meren van de Vulkaneiffel in Duitsland. Direct na de lunch starten we met de eerste haarspeldbochten en rijden we uiteindelijk via Dasburg Luxemburg binnen. De dagen die volgen hebben we elke dag mooie routes die ons naast Luxemburg ook in Duitsland brengen. Als helaas de terugreis weer is aangebroken, rijden we (indien je dit wilt) gezamenlijk naar het drielandenpunt in Vaals waar we na de lunch allemaal weer onze eigen weg naar huis voortzetten.

Voor we onze reis aanvangen, krijg je de routes van deze rit doorgemaild en delen we deze via de site van My Route App waar we ook een evenement aanmaken met alle routes. De routes zijn zorgvuldig gecontroleerd en worden aangeleverd in gpx wat prima in te lezen is op Garmin en TomTom systemen (altijd herberekenen uitzetten).

We hebben heerlijke routes uitgezet met de mooiste bochten en uitzichten. Door de prachtige natuur rijdend, zien we oude kastelen en moderne huizen. Uiteraard mag de mini Stelvio niet ontbreken: de Kautenbach!

De routes zijn in verschillende richtingen uitgezet zodat elke dag via een andere kant Vianden wordt verlaten. Dit helpt ook om de volgorde van de dagroutes aan te passen als er regen wordt verwacht.

Aan het einde van elke dag tanken we de motoren (goedkoop) af zodat we elke ochtend gelijk weer van start kunnen.

Luxemburg staat bekend om de prachtige natuur, glooiende landschap en schitterende en goed onderhouden wegen. Uiteraard zijn de benzineprijzen in Luxemburg zeer gunstig! En dat op maar een aantal uur sturen van Nederland. Ideaal voor een korte weekend break of een midweek ertussenuit! 

Just ride that bike!

De begeleiders van deze motorreis

Robert Vroon

Eigenaar & reisbegeleider TRIP Motorreizen

Sinds 1995 rij ik dagelijks rond op de motor en sinds 2013 organiseer ik motorritten. Van dagritten met tourclubs, meerdaagse ritten met vrienden en collega’s tot hele vakanties! Het is altijd mijn hobby geweest en nu doe ik het met heel veel plezier professioneel. Naast TRIP motorreizen werk ik als Senior Tactische Opsporing bij de politie-eenheid Rotterdam.

 

Guido Wellig

Eigenaar & reisbegeleider TRIP Motorreizen

In 2014 heb ik mijn motorrijbewijs behaald en ben ik direct opgestapt om de wegen in België, Duitsland en Luxemburg te verkennen. Aangezien ik naar de Alpen wilde, ben ik meegegaan met TRIP Motorreizen en sindsdien op heel veel ritten meegeweest. Het begeleiden van motorreizen is een prachtige uitdaging naast mijn internationale werk binnen Finance.

Dylan Kamphuis

Reisbegeleider

Ik ben inmiddels een aantal keren met TRIP Motorreizen mee op reis geweest waaronder de Koningsrit door de Alpen en Dolomieten. De ritten zijn voor mij elke keer weer een avontuur met een nieuwe groep mensen waar de samenhorigheid van motorrijders en de gezelligheid voor mij elke keer de reden is geweest om weer een nieuwe reis te boeken. In 2024 ga ik voor het eerst mee als begeleider en ik heb er enorm veel zin in om met jullie op reis te gaan!