Individuele reis winterberg duitsland
2024

Op avontuur naar Winterberg?

Mooie lange glooiende bochten, de natuur, een fijn hotel met goeie bedden. Je rijdt de mooiste wegen van deze regio. Een uitstekende reis voor heropstappers of als je eerste motorreis in het buitenland. Of gewoon als een lekker tussendoortje!

Parkeren

De motoren kunnen na een lekkere dag rijden, geparkeerd worden in de afgesloten garage van het hotel.

Hotel

Verblijf in een heerlijk hotel in Winterberg. Het verblijf is op basis van half pension dus om het ontbijt en avondeten hoef je je geen zorgen te maken. En wil je na een heerlijke dag motorrijden even ontspannen? Het verblijf is inclusief gebruik van het verwarmde zwembad en de sauna.

Moeilijkheidsgraad

Het mooiste aan deze reis naar Winterberg is dat hij toegankelijk is voor elke soort motorrijder. Of dit nu je eerste meters in de bergen (heuvels) zijn of dat je lekker een warming up of cooling down doet voor/na het motorseizoen. Boven alles is het genieten van de mooie natuur relatief dicht bij huis.

€ 429,-

(Op basis van 4 dagen en drie nachten)

Reisbeschrijving

Je gelooft het bijna niet, maar op slechts een paar uren rijden van Nederland ligt er een complete andere wereld voor de motorrijder. Glooiende wegen, schitterende bochten en prachtige natuur! Door de vriendelijke hoogteverschillen en de overzichtelijke bochten is het echt anders dan bijvoorbeeld Luxemburg. Winterberg ligt midden in het Sauerland. Het Sauerland staat niet voor niets bekend als een walhalla voor motorrijders.

Je verblijft in een drie sterren hotel in het toeristische stadje Winterberg. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant, een prachtig verwarmd zwembad en een heerlijke sauna. Zo kan je na een dag motorrijden heerlijk ontspannen.

Start je avontuur vanaf een centraal punt in Nederland. Vandaar brengt de route je langs prachtige wegen en kom je eind van de middag aan bij je hotel. Wij leveren de routes voor heen- en terugreis vanaf een centraal punt, maar je kan natuurlijk ook zelf je routes bepalen op heen- en terugreis.

Ruim voordat je avontuur begint, krijg je van ons de routes aangeleverd. De routes zijn zorgvuldig gecontroleerd en worden aangeleverd in gpx wat prima in te lezen is op Garmin en TomTom systemen (altijd herberekenen uitzetten). 

Winterberg ligt midden in het Sauerland. In de winter een zeer populair ski gebied maar in de rest van het jaar uitstekend geschikt om met de motor te verkennen. Wat een wegennetwerk ligt hier op je te wachten. Een prachtig glooiend landschap met ontelbaar veel bochten, schitterende natuur en prachtige dorpjes, steden en meren. Het is genieten! 

Just ride that bike!