begeleiding


Elke reis van TRIP Motorreizen wordt begeleid door ervaren motorrijders. Naast dat Robert en/of Guido met de reis meegaat, hebben we vrijwel altijd extra begeleiders mee om ervoor te zorgen dat alles in goede banen verloopt. Als we met een groep rijden is er altijd minimaal een voorrijder en een achterrijder van TRIP Motorreizen. Doordat we contact houden met elkaar middels de communicatie, zijn we altijd op de hoogte van wat er voor en achter ons gebeurt. Uiteraard staat het iedereen volledig vrij om de routes individueel of met een eigen groep te rijden. We treffen elkaar dan ‘s-ochtends en/of ‘s-avonds en zijn gedurende de dag bereikbaar voor alle voorkomende vragen. Heb je tijdens de reis vragen of opmerkingen, spreek gerust een begeleider aan!

Robert Vroon

Eigenaar & reisbegeleider TRIP Motorreizen

Sinds 1995 rij ik dagelijks rond op de motor en sinds 2013 organiseer ik motorritten. Van dagritten met tourclubs, meerdaagse ritten met vrienden en collega’s tot hele vakanties! Het is altijd mijn hobby geweest en nu doe ik het met heel veel plezier professioneel. Naast TRIP motorreizen werk ik als Senior Tactische Opsporing bij de politie-eenheid Rotterdam.

 

Guido Wellig

Eigenaar & reisbegeleider TRIP Motorreizen

In 2014 heb ik mijn motorrijbewijs behaald en ben ik direct opgestapt om de wegen in België, Duitsland en Luxemburg te verkennen. Aangezien ik naar de Alpen wilde, ben ik meegegaan met TRIP Motorreizen en sindsdien op heel veel ritten meegeweest. Het begeleiden van motorreizen is een prachtige uitdaging naast mijn internationale werk binnen Finance.

Eelco Bogaards

Reisbegeleider

Vanaf de start van TRIP Motorreizen ben ik met ze op reis geweest. Na een aantal motorreizen, ben ik gevraagd om vaste begeleider te worden. Motorrijden gaat bij mij om het genieten van het rijden, de prachtige omgeving en het lachen met elkaar. Niets is zo gezellig als motorrijders onder elkaar terwijl we op reis zijn.

Ik rij een BMW R1200 GS Adventure.

Frank van Elst

Reisbegeleider

Mijn avontuur als begeleider bij TRIP Motorreizen is ook begonnen als vaste klant. Ik ben op meerdere reizen meegeweest waarvan driemaal de Koningsrit in de Alpen, tweemaal Livigno en ga zo maar door. Ik geniet vreselijk van het motorrijden en de gezelligheid voor, tijdens en na een rit. Haarspeldbochten om een berg op te komen, samen genieten van de overwinning boven te zijn gekomen en dan weer afdalen: het blijft elke keer weer een belevenis.

Inmiddels heb ik mijn BMW ingeruild voor een YAMAHA Super Tenere waar ik heerlijk mee kan touren.

Dylan Kamphuis

Reisbegeleider

Ik ben inmiddels een aantal keren met TRIP Motorreizen mee op reis geweest waaronder de Koningsrit door de Alpen en Dolomieten. De ritten zijn voor mij elke keer weer een avontuur met een nieuwe groep mensen waar de samenhorigheid van motorrijders en de gezelligheid voor mij elke keer de reden is geweest om weer een nieuwe reis te boeken. In 2024 ga ik voor het eerst mee als begeleider en ik heb er enorm veel zin in om met jullie op reis te gaan!

TRIP Motorreizen

TRIP Motorreizen is in 2019 opgericht door Robert Vroon en Rob van Dam. In vier jaar tijd hebben zij een naam neergezet binnen de motorreizenwereld. In 2023 heeft Rob besloten om TRIP Motorreizen te verlaten en is er een nieuwe partner gevonden in Guido Wellig die een regelmatige gast is geweest en veel interesse heeft in de organisatie.

TRIP Motorreizen biedt zowel individuele reizen als gezellige groepsreizen aan. Met de groepsreizen begeleiden we jullie graag over de mooiste wegen van Europa en regelen we alles voor onze gasten en rijden we als voorrijder voor de rijders die graag in een groep rijden. Uiteraard kan je ook beslissen om dagritten zelstandig te rijden. ’s Avonds treffen we elkaar weer in het hotel en praten we graag gezamenlijk na over de rit en bespreken we de rit van morgen. Elke avond maken we er samen een gezellige avond van.

Routes & hotels

Robert is de man van de routes en hij weet voor elke rit weer de mooiste routes te maken die hij voor vertrek nog controleert op werkzaamheden en afsluitingen. Elke keer als we in de omgeving rijden, vinden we nieuwe plekjes en wegen die verwerkt worden in de nieuwe routes. We kijken daarnaast naar de beste en mooiste routes om zoveel mogelijk moois te zien en te rijden op een dag. Bereid je voor op een rit met de grote passen van naam die je als motorrijder gereden moet hebben en de mooiste weggetjes die niet eens een straatnaam hebben!

Met de uitgebreide ervaring op internationale motorreizen zijn alle hotels met zorg gekozen en kennen we van veel hotels de eigenaren (en het personeel) persoonlijk. We zoeken hotels waar de motoren veilig kunnen worden gestald, waar we kunnen uitrusten op goede bedden en waar de maaltijden goed zijn. Dit zijn vaak traditionele familiehotels waar gastvrijheid op één staat. Vaak is er ook een vorm van ontspanning in de vorm van zwembad of sauna om bij te komen na een lange dag rijden.