Individuele reizen

Boek een van onze uitdagende reizen! U reist zelfstandig naar het hotel. In het hotel zult u ontvangen worden door het aanwezige hotelpersoneel. Alle routes worden door ons aan u aangeleverd. De routes zult u zelfstandig rijden. Mooie fotolocaties, koffiebreaks en lunchmogelijkheden staan aangegeven in de route! 

Wat een prachtig gebied is dit! Noord Italie staat om het adembenemende landschap. Mooie groene natuur, schitterende bergpartijen en prachtige wegen. Het is hier motorrijden pur sang. U verblijft in Livigno. Slechts toegankelijk via een bergpas en omringd door bergen. Vanuit uw verblijf kunt u de mooiste passen rijden in Italië, Zwitserland en Oostenrijk. Wist u dat Livigno belastingvrij is? Naast mooi rijden dus ook goedkoop tanken en cadeautjes kopen

Wat is Luxemburg toch mooi! Prachtige wegen, schitterende natuur en goedkoop tanken. Dat allemaal op maar een paar uur sturen vanuit Nederland! Het landschap in Luxemburg leent zich uitstekend voor een prachtige reis naar Luxemburg. De routes slingeren langs de vele kastelen. De ene na de andere mooie bocht dient zich aan en het wegdek is schitterend! Een ideale reis om even een weekend of midweek te ontsnappen aan de drukte in Nederland. Motorrijden pur sang!

Winterberg. Wat is het er mooi! Op slechts enkele uren sturen vanaf Utrecht ligt een prachtig gebied om met de motor te verkennen. Wij hebben prachtige routes voor u voorbereid. Glooiende wegen, prachtige bochten, goed asfalt en prachtige natuur. Vele kennen Winterberg van de wintersport en skieen maar het is hier ook schitterend motorrijden!

Wat een mooie omgeving om de mooiste motorritten te maken. Vorarlberg in Oostenrijk ligt ingeklemd tussen Duitsland, Zwitserland en Lichtenstein. Vaak zijn de bergtoppen het hele jaar besneeuwd. Als je vroeg in het jaar deze reis gaat maken kan het zijn dat je tussen de sneeuw door kan rijden! En dat is werkelijk een magisch gevoel! De bergen, de Alpenlucht, de rust en de prachtige wegen vol met haarspeldbochten maakt dit een schitterende motorreis.

 

FAQ

Jazeker! Wij gebruiken het communicatie systeem van Sena. Wij hebben het open Mesh kanaal open staan zodat iedereen met een Sena systeem mee kan doen. Let op: Sena mesh is niet compatibel met andere merken. 

Al onze groepsreizen worden voorgereden door een reisbegeleider van TRIP Motorreizen. Uiteraard mag een ieder beslissen om zelfstandig de routes te rijden.

Al onze routes worden digitaal naar u toegezonden op basis van een .gpx bestand. De routes zijn 100% compatibel met TomTom en Garmin motornavigatiesystemen. Ook ontvangt u van ons een uitgebreid digitaal roadbook met daarin per dag beschreven wat we gaan doen

Wij kunnen kleine reparaties onderweg uitvoeren maar dit beperkt zich natuurlijk tot zaken die onderweg te repareren zijn. Denk aan een lekke band, iets vast zetten of het aanbieden van noodzakelijk gereedschap. Onderdelen vervangen etc kunnen wij uiteraard niet uitvoeren. Ook transport van het voertuig terug naar het hotel bieden wij bijvoorbeeld niet aan. Hier zult u zelf zorg voor moeten dragen door bijvoorbeeld het afsluiten van een verzekering bij de ANWB. Vergeet ook trouwens niet uw reisverzekering te checken. De voorwaarden verschillen namelijk enorm en men stelt behoorlijk strenge eigen aan bijvoorbeeld reparatie onderweg of repatriëring van uw voertuig. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op zodat wij u zo uitgebreid mogelijk kunnen adviseren!

Tsja dat is natuurlijk een ingewikkelde vraag waar zo een twee drie niet op te antwoorden is. Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Niet alles kan maar een hoop wel hoor! Geef dit vooral tijdig aan zodat wij met de hotels contact op kunnen nemen om dit te regelen 🙂

Ideaal! Voor al onze groepsreizen maken wij een groepsgesprek aan in WhatsApp. De reisbegeleiders delen daar elke dag hun live locaties en kunnen op die manier, al ruim voor de start van uw reis, iedereen op de hoogte houden van laatste ontwikkelingen.