reisbegeleider motor

Robert Vroon

Hallo, mijn naam is Robert Vroon. Sinds 1995 rijd ik dagelijks rond op een motor en sinds 2013 organiseer ik motorritten. Van dagritten met tourclubs, meerdaagse ritten met vrienden en collega’s tot hele vakanties! Het is altijd mijn hobby geweest en nu kan ik het professioneel doen, hoe leuk is dat!  Ik doe dit naast mijn huidige werk als senior tactische opsporing bij de politie eenheid Rotterdam! 

We willen motorrijden aanbieden. Genieten van verschillende wegen. Het ene moment schitterende lange bochten. Dan weer haarspeldbochten afgewisseld door doorgaande wegen en echt Italiaans asfalt. Uiteraard ontbreekt een stukje snelweg niet om deze vlug te laten opvolgen door een rotstunnel, afgronden en prachtige vergezichten! Overnachten in verschillende hotels. Het ene moment luxe en het andere moment in een echt familiehotel. Hierbij de sfeer opsnuivend van de lokale omgeving. Genieten! 

Oja, de motor? Ik rij op een Suzuki DL650 Vstrom. Een prachtige tourbuffel met een heerlijke V-Twin!

reisbegeleider motor Oostenrijk KTM 1090 adventure

Rob van Dam

Hoi, mijn naam is Rob van Dam. Ook ik rij al een tijdje dagelijks rond op de motor. Alleen behoorlijke sneeuwval houdt mij tegen! Na een aantal jaar met vrienden rond rijden in de Eiffel en Luxemburg ben ik in 2018 met Robert naar Oostenrijk, Zwitserland en Italië geweest. Daar kregen we een mooi idee. Dit gevoel, de fun, dit moeten we delen met anderen! We zijn nog een klein bedrijf en leggen de nadruk op het organiseren van gezellige groepsreizen. Mijn favoriet is toch wel de tocht naar Oostenrijk, Zwitserland & Italië. Wat een bergen! Omdat we niet heel groot zijn, kunnen we erg flexibel zijn. Niets (naja bijna niets) is te gek! 

In het dagelijkse leven ben ik wijkagent in het centrum van Rotterdam. Als neventaak heb ik jarenlang op de politiemotor door Rotterdam heen gereden! 

De motor? Op dit moment rijd ik op een KTM 1090 Adventure. Een pracht van een machine die pas in Oostenrijk volledig tot haar recht komt!